Çözüldü BLUE ve RED takımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJTurkish

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
56
Arkadaşlar elimde bir skript var maalesef paylaşamam onu. Fakat benim oluşturduğum BLUE ve RED takımlarına katılan oyuncular RED takımında olan kişi RED takımında olan başka birine vuramayacak BLUE takımında aynı şekilde BLUE takımında olan biri de BLUE takımında olan birine vuramayacak. Saçma gele bilir ama benim için çok önemli :( Lütfen yardımcı ola bilir misiniz ? <3
( Gruplar GroupeManager ile oluşturuldu )

Şimdi bi laf edicem de üzüleceksin belki de susturulacam

Kardeşim. Biz takım adlarını veya çalışma sistemini nerden bilebiliriz? Hangi değişkeni kullandığını. Biz peygamber değiliz. Vahiy gelmiyor. Boş boş yardım edin konusu açıyorsun demek ki ne yaptığını bilmiyorsun. Önce ne yaptığını öğren.

Şimdi bi laf edicem de üzüleceksin belki de susturulacam

Kardeşim. Biz takım adlarını veya çalışma sistemini nerden bilebiliriz? Hangi değişkeni kullandığını. Biz peygamber değiliz. Vahiy gelmiyor. Boş boş yardım edin konusu açıyorsun demek ki ne yaptığını bilmiyorsun. Önce ne yaptığını öğren.
Takım adlarını belirtmedim mi ? Düzgün ce söylemek yerine, biz peygamber değiliz falan diyorsun ? Çalışma sistemi derken ? Ben sadece o grupta olan kişilerin biri birilerine vurmamasını istedim. Neyin çalışması bu ? Önce ne yaptığını öğren ? Bence sen önce konuyu oku be dostum. :(

1554635291142.png

Skript'e 2.2dev35 sürümünden sonra bu expression eklenmiş, bunu koşul olarak kullanabilirsin.
Kod:
on damage:
    if victim's group is "blue":
        if attacker's group is "blue":
            cancel event
Kırmızı takım için olanı da kendin yap.

Ekli dosyayı görüntüle 67450
Skript'e 2.2dev35 sürümünden sonra bu expression eklenmiş, bunu koşul olarak kullanabilirsin.
Kod:
on damage:
    if victim's group is "blue":
        if attacker's group is "blue":
            cancel event
Kırmızı takım için olanı da kendin yap.
Hocam hata var galiba, arkadaşımla ben BLUE takımdayız, lakin hala da kendimize vura biliyoruz. Verdiğin skripti denedim, lakin olmuyır.

Bunu vanilla minecraft ile yapabiliriz güzel olur mesela kırmızı takıma girdiğinde komutla groupmanager kullanmadan onu vanilla minecraftın takımlarına eklesin detaylı bilgi için /scoreboard komutuydu sanırım vanilla minecraftta.

Bunu vanilla minecraft ile yapabiliriz güzel olur mesela kırmızı takıma girdiğinde komutla groupmanager kullanmadan onu vanilla minecraftın takımlarına eklesin detaylı bilgi için /scoreboard komutuydu sanırım vanilla minecraftta.
Benim demek istediğim şu. Arkadaşımla ben mavi takımdayız ve biri birimize vurmamak için bir koruma eklemek istiyoruz. Lakin kırmızı takımda olan kişilere vurmak istiyoruz. Bahsetmek istediğim bu. Gerekli ss;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinizi yaptım, Blue takımı oluşturup arkadaşım ve beni ekledim, lakin hala birbirimize vura biliyoruz. OP olduğumuzdan dolayı ola bilir mi ?

Son düzenleme:
OP yetkinizi alıp deneyiniz.

Takımlarınız değil yetkileriniz mavi. Skript üzerinden mavi isimli takım oluşturun o takıma kendinizi ekleyin.

bir yetki atayın skript ile o yetkiye sahip olanlar sadece mavi takım olsun on damage eventi olduğunda eğer arkadaş mavi takım yetkisine sahipse ve victim player da mavi takım yetkisine sahipse vurma eventini cancel lasın böyle belki anlatabilmişimdir.

bir yetki atayın skript ile o yetkiye sahip olanlar sadece mavi takım olsun on damage eventi olduğunda eğer arkadaş mavi takım yetkisine sahipse ve victim player da mavi takım yetkisine sahipse vurma eventini cancel lasın böyle belki anlatabilmişimdir.
Skripti atsam siz yapa bilir misiniz ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Takımlarınız değil yetkileriniz mavi. Skript üzerinden mavi isimli takım oluşturun o takıma kendinizi ekleyin.
Skripti atsam siz yapa bilir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl