Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bi boxpvp paketi yapıyorum ve yerdeki blokların silinmesini istiyorum ama bazı blokların silinmemesini istiyorum mesela oluşan blokların vs. silinmemesini istiyorum nasıl yapabilirim ?
öyle değil dediğim alanda koyulan bloklar her 1 saatte sıfırlansın istiyorum ama o bölgedede silinmemesini istediğim yerler var mesela 3 tane maden var 1 tanede vip bölgesine gitmek için portal var bunlar dışındaki herşey silinsin istiyorum
öyle değil dediğim alanda koyulan bloklar her 1 saatte sıfırlansın istiyorum ama o bölgedede silinmemesini istediğim yerler var mesela 3 tane maden var 1 tanede vip bölgesine gitmek için portal var bunlar dışındaki herşey silinsin istiyorum