Bulundu Blok Kırmak Benim Nasıl Hızımı Artırabilir?

metiswastaken

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
MetisWasTaken

Discord:

MetisGrief#9242

Olay şu arkadaşlarım hariç, ben istediğim bloğu kırınca hızım artıcak bunun pluginini veya kodlamasını nasıl bulabilirim bilen var mı?

Sadece doğrulamak için soruyorum. Blok kırdığınızda yürüyüş hızınızın artmasını istiyorsunuz doğru muyum ?

aynen her 1 blok kırdığımda hızım artıcak

Kod:
on break:
    trigger:
        apply speed 1 to the player for 1 seconds

Bu skript işinizi görecektir her blok kırdığında bir saniyelik hız bir efekti verecek

Kod:
on break:
    trigger:
        apply speed 1 to the player for 1 seconds

Bu skript işinizi görecektir her blok kırdığında bir saniyelik hız bir efekti verecek
bir saniyelik değilde şöyle birdaha anlatim manhunt yapıcaz belirlediğimiz kişiye yetkiyi vericez ve o herhangi birşey kırdığında hızı artıcak örnek olarak şöyle bir video bırakıyorum;

bir saniyelik değilde şöyle birdaha anlatim manhunt yapıcaz belirlediğimiz kişiye yetkiyi vericez ve o herhangi birşey kırdığında hızı artıcak örnek olarak şöyle bir video bırakıyorum;

evet selam bilen yokmu acaba?

Sunucu sürümünü isteyebilir miyim?

Sürüm için geri dönüş yapmadığından şimdilik kendimce 1.16.5 olarak yaptım. Değiştirmemi istersen discord üzerinden iletişime geçmen yeterli olacaktır. Oyun içerisinde blok kırdığında float yeni yürüme hızı actionbar olarak gönderilir. Kurallar gereğince hız 1.0'da yani 5x'ten sonra mevcut hıza ulaştın şeklinde mesaj gönderilir. Hızın artma seviyesini, kimlerde aratacağını belirleyebilirsin.
1619478988081.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sürüm için geri dönüş yapmadığından şimdilik kendimce 1.16.5 olarak yaptım. Değiştirmemi istersen discord üzerinden iletişime geçmen yeterli olacaktır. Oyun içerisinde blok kırdığında float yeni yürüme hızı actionbar olarak gönderilir. Kurallar gereğince hız 1.0'da yani 5x'ten sonra mevcut hıza ulaştın şeklinde mesaj gönderilir. Hızın artma seviyesini, kimlerde aratacağını belirleyebilirsin.

dc ark attım bi bakarsan sevinirim :))

Sorun discord üzerine taşındığına göre konu kilitlenebilir.

Merhaba @metiswastaken,

Sorununuz çözüldü mü?
Sorununuzun durumuna ilişkin onayınız, forumu düzenli tutmamıza yardımcı olur. Cevabını bekliyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl