Çözüldü Blok kırınca Action barda kaç tane kırıldığı gözüksün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiğin böyle mi?
Kod:
command /editkazmav10:
    trigger:
        if {coin::%player%} > 9:
            give diamond pickaxe of effiency 10 and unbreaking 5 and fortune 5 named "&bEdit V10" to player
            remove 10 {coin::%player%}

command /editmarket:
    trigger:
        open chest with 3 rows named "&bEdit Market" to player
        format slot 0 of player with diamond pickaxe named "&6Verimlilik 10" with lore "&8Ücret: &710 Coin" to close then run [make player execute command "/editkazmav10"]

Dedikleriniz ile pek bir alakası yok bahsettiğim ana elde iken gözüken hasar saldırı hızı bunları kaldırmak ileri sürümlerde gözüküyor F3 + H ile alakalı bir bağlantısı yok skript ile kodlandığında markete item konuluyor fakat altında bu yazıyor chestcommands plugini ile yaptığımda gözükmüyor ama bu seferde coin değil kredi ile satın alınabiliniyor ne yapabilirim ?

Ekran Alıntısı.PNG

Kod:
command /editkazmav10:
    trigger:
            give diamond pickaxe of effiency 10 and unbreaking 5 and fortune 5 named "&bEdit V10" to player
            remove 10 {coins::%player%}

command /editmarket:
    trigger:
        format slot 0 of player with diamond pickaxe named "&6Verimlilik 10" with lore "&8Ücret: &710 Coin" to close then run [make player execute command "/editkazmav10"]

Dener misin ?

Bunu kaldırmak mümkün değil diye biliyorum.
Ben mümkün diye biliyorum.

Dedikleriniz ile pek bir alakası yok bahsettiğim ana elde iken gözüken hasar saldırı hızı bunları kaldırmak ileri sürümlerde gözüküyor F3 + H ile alakalı bir bağlantısı yok skript ile kodlandığında markete item konuluyor fakat altında bu yazıyor chestcommands plugini ile yaptığımda gözükmüyor ama bu seferde coin değil kredi ile satın alınabiliniyor ne yapabilirim ?

Ekli dosyayı görüntüle 84739
Sunucu sürümünüzü , türünü ve /ver skript yazıp atar mısınız ? Yani mesela Spigot 1.8 , 2.1.2 gibi.

spigot 1.8 ViaVersion plugini yüklü bütün sürümler girebiliyor. Skript versionu 2.1.2

Kod:
command /editkazmav10:
    trigger:
            remove 10 {coins::%player%}

command /editmarket:
    trigger:

Dener misin ?
ayrıca olmadı...

1.Resimdeki gibi değil de 2.Resimdeki gibi olsun istiyorum.
1.png
2.PNG

Ne ile yapıcam ki chestcommand'a gözükmüyor ama onda nasıl Coinli sistem yapabilirim ?

Ne ile yapıcam ki chestcommand'a gözükmüyor ama onda nasıl Coinli sistem yapabilirim ?
Deluxe Menus Kullanabilir misiniz belki onda olabilir. Deluxe Menus ile %mvdw_skript:veri::%player%% kullanabilirsiniz ama o item bilgisi gider mi bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl