Sanırım F3 + H Tuşuna basmanız gerekiyor.Çok teşekkür ederim çalışıyor.
Ufak bir sorum daha olacaktı birde Coin Market yaptım fakat elmas kazmanın altında ana elde iken hasar vs. gözüküyor bunu nasıl silebilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 84734
Sanırım F3 + H Tuşuna basmanız gerekiyor.Çok teşekkür ederim çalışıyor.
Ufak bir sorum daha olacaktı birde Coin Market yaptım fakat elmas kazmanın altında ana elde iken hasar vs. gözüküyor bunu nasıl silebilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 84734
command /editkazmav10:
trigger:
if {coin::%player%} > 9:
give diamond pickaxe of effiency 10 and unbreaking 5 and fortune 5 named "&bEdit V10" to player
remove 10 {coin::%player%}
command /editmarket:
trigger:
open chest with 3 rows named "&bEdit Market" to player
format slot 0 of player with diamond pickaxe named "&6Verimlilik 10" with lore "&8Ücret: &710 Coin" to close then run [make player execute command "/editkazmav10"]
command /editkazmav10:
trigger:
if {coin::%player%} > 9:
give diamond pickaxe of effiency 10 and unbreaking 5 and fortune 5 named "&bEdit V10" to player
remove 10 {coins::%player%}
command /editmarket:
trigger:
open chest with 3 rows named "&bEdit Market" to player
format slot 0 of player with diamond pickaxe named "&6Verimlilik 10" with lore "&8Ücret: &710 Coin" to close then run [make player execute command "/editkazmav10"]
Bunu kaldırmak mümkün değil diye biliyorum.
Ben mümkün diye biliyorum.Bunu kaldırmak mümkün değil diye biliyorum.
Sunucu sürümünüzü , türünü ve /ver skript yazıp atar mısınız ? Yani mesela Spigot 1.8 , 2.1.2 gibi.Dedikleriniz ile pek bir alakası yok bahsettiğim ana elde iken gözüken hasar saldırı hızı bunları kaldırmak ileri sürümlerde gözüküyor F3 + H ile alakalı bir bağlantısı yok skript ile kodlandığında markete item konuluyor fakat altında bu yazıyor chestcommands plugini ile yaptığımda gözükmüyor ama bu seferde coin değil kredi ile satın alınabiliniyor ne yapabilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 84739
ayrıca olmadı...Kod:command /editkazmav10: trigger: if {coin::%player%} > 9: give diamond pickaxe of effiency 10 and unbreaking 5 and fortune 5 named "&bEdit V10" to player remove 10 {coins::%player%} command /editmarket: trigger: open chest with 3 rows named "&bEdit Market" to player format slot 0 of player with diamond pickaxe named "&6Verimlilik 10" with lore "&8Ücret: &710 Coin" to close then run [make player execute command "/editkazmav10"]
Dener misin ?
O skript ile yapılmıyor sanırım.1.Resimdeki gibi değil de 2.Resimdeki gibi olsun istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 84760Ekli dosyayı görüntüle 84761
Deluxe Menus Kullanabilir misiniz belki onda olabilir. Deluxe Menus ileNe ile yapıcam ki chestcommand'a gözükmüyor ama onda nasıl Coinli sistem yapabilirim ?
%mvdw_skript:veri::%player%% kullanabilirsiniz ama o item bilgisi gider mi bilmiyorum.
+ olarak PlaceHolderApi Eklentisini kurup /papi ecloud download Skript yazmanız lazım.Deniyorum.
Yüklü zaten.+ olarak PlaceHolderApi Eklentisini kurup /papi ecloud download Skript yazmanız lazım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!