Bulundu Blok Filtreleme Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nadir_aksolotl

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
nadir_aksolotl

Discord:

nadir_aksolotl.

Merhaba BoxMining Sunucusu Yapıyorum ve bir dünyada blok koyup kırmayı aktif etmek istiyorum ama sadece tahta slab düğme gibi itemler koyulabilmeli ve kırılabilmeli eğer oyuncu diğer blokları koymayı denerse koyamamalı ya da kıramamalı BlockLimiter gibi ve WorldGuard plugini için ek pluginler denedim ama çalışmadı sunucu sürümüm 1.21.4 başka bir plugin varmı yada bu işe yarayabilicek bir skirpt vesayre

Merhaba BoxMining Sunucusu Yapıyorum ve bir dünyada blok koyup kırmayı aktif etmek istiyorum ama sadece tahta slab düğme gibi itemler koyulabilmeli ve kırılabilmeli eğer oyuncu diğer blokları koymayı denerse koyamamalı ya da kıramamalı BlockLimiter gibi ve WorldGuard plugini için ek pluginler denedim ama çalışmadı sunucu sürümüm 1.21.4 başka bir plugin varmı yada bu işe yarayabilicek bir skirpt vesayre
# İzin verilen bloklar listesi
options:
allowed-blocks: oak_slab, spruce_slab, birch_slab, jungle_slab, acacia_slab, dark_oak_slab, stone_button, oak_button
region-name: box_area # Buraya WorldGuard bölge adını yaz

# Blok koyma engelleme
on place:
if player is in region "{@region-name}":
if "%type of event-block%" is not "{@allowed-blocks}":
cancel event
send "&cBu bloğu koyamazsın! Sadece belirli bloklara izin var." to player

# Blok kırma engelleme
on break:
if player is in region "{@region-name}":
if "%type of event-block%" is not "{@allowed-blocks}":
cancel event
send "&cBu bloğu kıramazsın! Sadece belirli bloklara izin var." to player
WorldEdit, WorldGuard gerekir. Çalışırmı bilemiyorum ama dene bi çok önceden yazmıştım

/region flag <bölge_adı> allow-blocks obsidian - komutunu kullanarak bölgede kırılmasını istediğiniz blokları ekleyebilirsiniz. Eğer kırılmamasını istediğiniz bloklar var ise /region flag <bölge_adı> deny-break obsidian, cobblestone komutuyla kırılmayı engelleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl