Bizim gibi satıcıların işi çok zor "Tehdit eden bir müşteri"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahahahah kendi kendini ifşa ediyorsun sıfırdan paket yapıyorum diyorsun bozuk pex sürümü koymuşsun burada senin yaptığın paketin rezilliğinden başka birşey görmüyorum.
Gerçekten nasıl bu kadar kalitesiz olabiliyorsun anlamış değilim sattığın paketin haline bak pex bile çalışmıyordu, bunlar hep senin rezilliklerin.

Adsızeffee.png

Adssddssdız.png

Evet paketi görmüş test ettirmişim sana ve teslim almak istemişsin aynen ben bozuk koymuşum :)
Tehtidlerini de buraya koyalım.

Kendi attığın mesajları silip ekran görüntüsü paylaşıyor birde senin kadar paragöz görmedim.
Ya arkadaşım bir tane müşterini göster bana bir tane ya varmı arkadaşlar koskoca mc-tr burada bana memnun olan müşteri memnunum desin ve bir kaç ekran görüntüsü atsın varmı ?

Senin gibi karaktersiz olup emeğin boşa gitmesin diye nezaketen istemeyerek aldım ben o paketi ayrıca orada benim anlattığım sistem ile senin verdiğin sistem arasında o kadar çok farkı varki....
Ben eventlerden bahsediyorum arkadaş bana kırıktaştan coin çıkarma sistemi veriyor yazık...
O kısımıda at istersen anlaşılan sistemleri ve senin verdiğin sistemleride gözden geçirelim ha istermisin ?
Halen bana bir tane memnun müşterini gösteremiyorsun bu kadar kalitesiz bir paket yapımcısısın.
Göstermek istiyorsan halen bekliyorum bir tane memnun kalan müşterini göster bana.
Ben görüntü attım bizzat sen memnunsun burada.

Adsızd.png

Hatta burada "abi" diyerek konuşuyorsun yaşına veriyorum
Yazık ne diyeyim bir de nezaketten aldım paketi diyor sana her hangi bir şekilde zorla bir şey satılmadı paket sana sıfırdan yapıldı isteklerin karşılandı sen gördün teslim almak istedin teslim edildi halen ne bu tatava bence hakaretlerini biraz azalt yoksa uyarı alacaksın.

Cevabınızı bekliyorum CAN bey sanırım mesaj sildirmekle meşgulsünüz.

Keşke diyorum Can'ın yerinde olsaydım. Yazık der engellerdim. .dd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl