CAN147
Ahanda Zümrüt!
Merhaba yeniden böyle bir konu açmayacaktım ancak işte ne yapalım insanlar çok tuhaf utanmadan tehdit edip adını kötüye kullanacağım olayına giriyorlar bir de "hakkım helal olmasın" diyorlar ne yazık şimdi bu müşterinin başta anlaştığımız gibi bir sıfır paketi yapılıyordu ve neredeyse bitmek üzereydi bu arkadaş o paketi bitmek üzereyken şöyle bir şey söyledi "* sunucunun skyblock paketini yap bana 50 tl daha göndereceğim" ancak ona başta yaptığım pakete harcadığım zaman çöp oldu ve bende o "xx sunucusunun skyblock paketini" yapacağımı dile getirip geri kalan ödemesini yapmasını istedim ancak ödemesini yapmamakla ısrar edip üstelik iki de bir günde iki veya üç mesaj atıyordu bende iade yapmak istediğimi dile getirince arkadaş iadeyi istemedi ve bir kaç gün geçti üstünden bende başta sıfır paket alırken teslim süresi vermiştim o müşteri de "xx sunucusunun paketini" o süre içerisinde teslim etmemi istedi ancak geri kalan 50 tllik ödemesini 09.10.2020 de yaptı veya iki haftalık teslim süresi verilmişti müşteriye o günden itibaren saymak zorundaydım çünkü o gün tüm ödemesini tamamlamıştı sonra da benden iade isteyip üstüne alaycı bir mesajla tehdit etmekle kalmayarak iade talebinde bulundu bende iadeyi düzgün ve kibar dilde gerçekleştirdim ancak müşteri "hakkımı helal etmiyorum" gibi kelimeler kullanmasına çok kızdım çünkü ona hazırladığım paketler ve o paketlere verdiğim emek boşa gitti ancak müşteri geri kalan ödemesinin tamamını teslim aldı ne yazıktır ki bu insanlar yüzünden bizim gibi satıcıların işi çok zor.
Küfürler sansürlenmiştir sansür gördüğünüz yer de "ailevi küfürler bulunuyor"
Bir de utanmadan benim hakkımda başka birisine benimle ilgili küfür ediyor.
Not: Satıcılar olarak hiç bir müşteriyle samimi ilişki kurmayın tavsiye etmiyorum yoksa bu gibi sorunlar oluşabiliyor.
Ek olarak müşterinin iadesi yapıldığı halde beni tehdit edip benim arkamdan küfür etmesi ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Küfürler sansürlenmiştir sansür gördüğünüz yer de "ailevi küfürler bulunuyor"
Bir de utanmadan benim hakkımda başka birisine benimle ilgili küfür ediyor.
Not: Satıcılar olarak hiç bir müşteriyle samimi ilişki kurmayın tavsiye etmiyorum yoksa bu gibi sorunlar oluşabiliyor.
Ek olarak müşterinin iadesi yapıldığı halde beni tehdit edip benim arkamdan küfür etmesi ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: