Bizim gibi satıcıların işi çok zor "Tehdit eden bir müşteri"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba yeniden böyle bir konu açmayacaktım ancak işte ne yapalım insanlar çok tuhaf utanmadan tehdit edip adını kötüye kullanacağım olayına giriyorlar bir de "hakkım helal olmasın" diyorlar ne yazık şimdi bu müşterinin başta anlaştığımız gibi bir sıfır paketi yapılıyordu ve neredeyse bitmek üzereydi bu arkadaş o paketi bitmek üzereyken şöyle bir şey söyledi "* sunucunun skyblock paketini yap bana 50 tl daha göndereceğim" ancak ona başta yaptığım pakete harcadığım zaman çöp oldu ve bende o "xx sunucusunun skyblock paketini" yapacağımı dile getirip geri kalan ödemesini yapmasını istedim ancak ödemesini yapmamakla ısrar edip üstelik iki de bir günde iki veya üç mesaj atıyordu bende iade yapmak istediğimi dile getirince arkadaş iadeyi istemedi ve bir kaç gün geçti üstünden bende başta sıfır paket alırken teslim süresi vermiştim o müşteri de "xx sunucusunun paketini" o süre içerisinde teslim etmemi istedi ancak geri kalan 50 tllik ödemesini 09.10.2020 de yaptı veya iki haftalık teslim süresi verilmişti müşteriye o günden itibaren saymak zorundaydım çünkü o gün tüm ödemesini tamamlamıştı sonra da benden iade isteyip üstüne alaycı bir mesajla tehdit etmekle kalmayarak iade talebinde bulundu bende iadeyi düzgün ve kibar dilde gerçekleştirdim ancak müşteri "hakkımı helal etmiyorum" gibi kelimeler kullanmasına çok kızdım çünkü ona hazırladığım paketler ve o paketlere verdiğim emek boşa gitti ancak müşteri geri kalan ödemesinin tamamını teslim aldı ne yazıktır ki bu insanlar yüzünden bizim gibi satıcıların işi çok zor.

Küfürler sansürlenmiştir sansür gördüğünüz yer de "ailevi küfürler bulunuyor"

Adsızd.png

Adsızddddd.png

Adsızffggg.png

errr.png

Adsızv.png

Bir de utanmadan benim hakkımda başka birisine benimle ilgili küfür ediyor.

Adsıze.png

errr.png

unknown.png

Adsızsxxx.png

Adsızffggg.png

Adsızxe.png

Not: Satıcılar olarak hiç bir müşteriyle samimi ilişki kurmayın tavsiye etmiyorum yoksa bu gibi sorunlar oluşabiliyor.

Ek olarak müşterinin iadesi yapıldığı halde beni tehdit edip benim arkamdan küfür etmesi ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Ekli dosyalar

• Adsıze.png
    Adsıze.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Adsızffff.png
    Adsızffff.png
    60,7 KB · Görüntüleme: 43
  • unknown.png
    unknown.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Adsızxe.png
    Adsızxe.png
    101,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Türkiyedeki müşterilerle uğraşmak zor gerçekten, Allah sabır versin.​

"Hakkım helal değil bilgin olsun" ?
Ne hakkın var ki helal etmiyorsun, paran çalınmadı veya paran eksik verilmedi.
Asıl hakkı olan kişi Can147 Bir sipariş yüzünden başka siparişi olan bekleyen insanlar bekliyor.

Ayrıca ben zor durumda felan kalmadım, ben abi olarak gördüğüm Can147 i sana önerdim plugin paketi satın almak isteyen herkese de abimi öneriyorum.
Yani kısacası benlik bir sıkıntı yok ne mahçup oldum nede zor durumda kaldım.

Keşke daha düzgün anlatsaydın okurken öldüm öldüm dirildim.

Keşke daha düzgün anlatsaydın okurken öldüm öldüm dirildim.
Acelem vardı kısa olarak anlatsam da bu durumda bazı açıklar olduğu için insanlar yanlış anlayacaktı özürdilerim anlatma konusunda bir sorunum varsa görüntülerden anlayabilirsin biraz :)

Acelem vardı kısa olarak anlatsam da bu durumda bazı açıklar olduğu için insanlar yanlış anlayacaktı özürdilerim anlatma konusunda bir sorunum varsa görüntülerden anlayabilirsin biraz :)
Yok zaten şu durumda mağdur olan sensin. Üstelik zorunluluğun yokken parasını da göndermişsin.

Hocam ben bir soru sordum, komik. Birde elmas bırakman. Mesajı silmişsin gibi duruyor, adam kendi kendine konuşacak değil ya?

Hocam ben bir soru sordum, komik. Birde elmas bırakman. Mesajı silmişsin gibi duruyor, adam kendi kendine konuşacak değil ya?
Elmas bırakmam kötü bir şey değil mesajı silmedim gereken her şey konunu içerisinde var kişi sesli bir şekilde konuşuyordu bazı yazışmalara bakarsan zaten anlayacaksın ayrıca mesajı silmem için her hangi bir sebebim yok iadesi yapıldığına göre? Ayrıca iadesi yapıldığı halde benim hakkımda "ailevi küfür ettiğine göre?" gereken cevabı elmas ile vermeyi tercih ettim çünkü bu konuya ayıracak vaktim kısıtlı.

Konuyu okurken ben bile sinirlendim gerçekten. Burada kesinlikle ve kesinlikle CAN147 adlı arkadaş haklı. İstediği gibi iade edebilir sonuçta kendi sunucusu, kendi kuralları. Herkes bu koyulan kuralları önemsemiyor ondan sonra haklı olmaya çalışıyor. Gerçekten acınası...

Asil mi craft?
Yalancılıktan raporlucam foruma sunucu tanıtım konusu açarlarsa

Merhaba yeniden böyle bir konu açmayacaktım ancak işte ne yapalım insanlar çok tuhaf utanmadan tehdit edip adını kötüye kullanacağım olayına giriyorlar bir de "hakkım helal olmasın" diyorlar ne yazık şimdi bu müşterinin başta anlaştığımız gibi bir sıfır paketi yapılıyordu ve neredeyse bitmek üzereydi bu arkadaş o paketi bitmek üzereyken şöyle bir şey söyledi "* sunucunun skyblock paketini yap bana 50 tl daha göndereceğim" ancak ona başta yaptığım pakete harcadığım zaman çöp oldu ve bende o "xx sunucusunun skyblock paketini" yapacağımı dile getirip geri kalan ödemesini yapmasını istedim ancak ödemesini yapmamakla ısrar edip üstelik iki de bir günde iki veya üç mesaj atıyordu bende iade yapmak istediğimi dile getirince arkadaş iadeyi istemedi ve bir kaç gün geçti üstünden bende başta sıfır paket alırken teslim süresi vermiştim o müşteri de "xx sunucusunun paketini" o süre içerisinde teslim etmemi istedi ancak geri kalan 50 tllik ödemesini 09.10.2020 de yaptı veya iki haftalık teslim süresi verilmişti müşteriye o günden itibaren saymak zorundaydım çünkü o gün tüm ödemesini tamamlamıştı sonra da benden iade isteyip üstüne alaycı bir mesajla tehdit etmekle kalmayarak iade talebinde bulundu bende iadeyi düzgün ve kibar dilde gerçekleştirdim ancak müşteri "hakkımı helal etmiyorum" gibi kelimeler kullanmasına çok kızdım çünkü ona hazırladığım paketler ve o paketlere verdiğim emek boşa gitti ancak müşteri geri kalan ödemesinin tamamını teslim aldı ne yazıktır ki bu insanlar yüzünden bizim gibi satıcıların işi çok zor.

Küfürler sansürlenmiştir sansür gördüğünüz yer de "ailevi küfürler bulunuyor"

Ekli dosyayı görüntüle 143838
Ekli dosyayı görüntüle 143839

Ekli dosyayı görüntüle 143841
Ekli dosyayı görüntüle 143844
Ekli dosyayı görüntüle 143847

Bir de utanmadan benim hakkımda başka birisine benimle ilgili küfür ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 143851
Ekli dosyayı görüntüle 143852
Ekli dosyayı görüntüle 143853

Ekli dosyayı görüntüle 143849
Ekli dosyayı görüntüle 143850
Ekli dosyayı görüntüle 143855

Not: Satıcılar olarak hiç bir müşteriyle samimi ilişki kurmayın tavsiye etmiyorum yoksa bu gibi sorunlar oluşabiliyor.

Ek olarak müşterinin iadesi yapıldığı halde beni tehdit edip benim arkamdan küfür etmesi ne kadar doğru bilemeyeceğim.
İstanbuldayasan omere soyleyim, tüm kekolarını toplayıp vs atsınlar tehtid eden adamla

Mesajda xx sunucusu diyip sslerde sunucu adının yazması.. :D Neyse hocam, daha öncede bir konu açmıştın bu müşterilerle alakalı. Kasten mi yapılıyor sana anlayamadım doğrusu. Sen insanlığını korursan hiç bir sorun kalmaz. Sonuç olarak her şeyi düzgün bir şekilde yapmışsın. Adam sana küfür etse dahi bile sakin kalmışsın. Başarılar diliyorum, iyi forumlar. Ek olarak takma bunları yapacak bir şey yok. Korona yetmezmiş gibi böyle tip insanlarla da uğraşan satıcılar var işte.

Böyle saçma sapan insanlar gerçekten var aynısını yaşadım 3 kuruşun derdini yapıyorlar eğer bu derdi yapcaksan nie paket yaptırıyosun bunlardan bi kurtuluş yok eğer mesajlarda küfür içeren sözcük varsa e devletten istediğini yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl