Bizim gibi satıcıların işi çok zor "Tehdit eden bir müşteri"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle saçma sapan insanlar gerçekten var aynısını yaşadım 3 kuruşun derdini yapıyorlar eğer bu derdi yapcaksan nie paket yaptırıyosun bunlardan bi kurtuluş yok eğer mesajlarda küfür içeren sözcük varsa e devletten istediğini yapabilirsin
3 kuruşun derdini yapamaz çünkü verdiği para tamamıyla geri iade edilmiş.​

3 kuruşun derdini yapamaz çünkü verdiği para tamamıyla geri iade edilmiş.​
Benimsöyleyişim genele zaten çok böyle müşteriler var boş yere eğlencesine paket yaptırıp olay çıkartıolar bence parayı geri atmamalıydı onun hakkı o

Benimsöyleyişim genele zaten çok böyle müşteriler var boş yere eğlencesine paket yaptırıp olay çıkartıolar bence parayı geri atmamalıydı onun hakkı o
Atmasaydı eminim ki bu forumdaki insanlar CAN147'e haksız yere linç yağdıracaklardı..

Alış kızım alış mcde müşteriliks böylee

Gel discorddan devlete küfür edip ip adresimi de atayım, resmi bir kanıt olmadan bir şey yapılamaz ve Discord Türkiye'ye bir destek sağlamıyor, elindeki sslerle de bakkaldan soğuk bir su alırsın

Küfür eden veya paketin değişimini isteyen müşterilere satıcının hem paketi hem parayı vermeme gibi bir hakkı mı vardı?
Sende bir performans düşüşü görüyorum Can147'in açtıgı konulara 10 dakika içinde gelip linç yağdırırdın..
Benim yazdığım şeyi idrak etme hususunda bir sıkıntımı yaşıyorsun ?
Adam paranın iadesini gerçekleştirmiş.
Attığın yorumları bir kaç kez okuyup yorum atmanı öneriyorum.​

Sende bir performans düşüşü görüyorum Can147'in açtıgı konulara 10 dakika içinde gelip linç yağdırırdın..
Benim yazdığım şeyi idrak etme hususunda bir sıkıntımı yaşıyorsun ?
Adam paranın iadesini gerçekleştirmiş.
Attığın yorumları bir kaç kez okuyup yorum atmanı öneriyorum.​
Haksız olduğum tek yorumumu gösterir misin lütfen, ah unutmuşum hepsini sildiriyordunuz, iyi bir yorum da gösteremezsiniz şimdi...
Ayrıca iade etmemiş gibi bir şey de söylemedim, iade etmeme hakkı mı var diye sordum, "idrak hususunda" sıkıntı yaşayan sen misin ki acaba?

Haksız olduğum tek yorumumu gösterir misin lütfen, ah unutmuşum hepsini sildiriyordunuz, iyi bir yorum da gösteremezsiniz şimdi...
Ayrıca iade etmemiş gibi bir şey de söylemedim, iade etmeme hakkı mı var diye sordum, "idrak hususunda" sıkıntı yaşayan sen misin ki acaba?
Çelişkiye bak be "haksız olduğum tek yorumu gösterir misin" diyorsun sonra da "hepsini sildiriyordunuz" emin ol kurallara uygun yorum yapsaydın kimse yorumunu kaldırmazdı bence bu konuyu kirletmeye çalışma sonra tekrar "yorumumu kaldırtıyorsunuz" diyebilirsin.

Çelişkiye bak be "haksız olduğum tek yorumu gösterir misin" diyorsun sonra da "hepsini sildiriyordunuz" emin ol kurallara uygun yorum yapsaydın kimse yorumunu kaldırmazdı bence bu konuyu kirletmeye çalışma sonra tekrar "yorumumu kaldırtıyorsunuz" diyebilirsin.
Hadi açıklar mısın bana? O kişiye iade yapmama hakkın mı vardı da böyle bir algı oluşturuyorsunuz? Git shopgui+ mysql pluginlerinle uğraş yeni sürümlerini tüm nefesimizi tuttuk bekliyoruz. Bir de kalkmış çelişki diyorsun, satıcı konuda ne yazarsa kaldırtabiliyorken senin yapıcı eleştirileri bile algılayamayıp kaldırtman ve yancılarınla gelip konularını işlerini övmen zerre umrumda değil kendi kendine eğleniyorsun bu hallerine bayılıyorum. Bunu da sildirtmeyi unutma sakın, bakarsın bir gün sildirtemeyeceğin noktaya gelirsin.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Eksiklerini yorum kirletme olarak görüyorsan .d

1602713929405.png

1602713941836.png

Can ben senin yerinde olsam bilindik kişilerle iş yaparım en azından böyle abuk subuk kişilerle uğraşmam. Seni bir kerede mağdur değil büyük bir projede isminin geçmesini merakla bekliyor olacağım. Umarım bu tür sağdan soldan gelen kişilerle değil büyük kişilerle çalışırsın. Geçmiş olsun...

Hahahahahah kendi kendini ifşa ediyorsun sıfırdan paket yapıyorum diyorsun bozuk pex sürümü koymuşsun burada senin yaptığın paketin rezilliğinden başka birşey görmüyorum.
Rahmican abi pex pek bilmiyorum da bi yardımcı olur musun abe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl