Çözüldü Biri bana Conconcraft tarzı sunucuları tam anlamıyla açıklayabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 887
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

Konuda da gördüğünüz gibi açıklayabilirseniz çok makbule geçer. (detaylı bir şekilde)

Mesela polis var diye gördüm ama bu elemanlar napıyor?

Roleplay oyunu benzeri köyde geçiyor diye biliyom

Rol yapma sunucuları diyebiliriz, konuşmalar ve olayların çoğunluğu gerçek hayata benzetilmeye çalışılıyor.

Conconcraft türü ModernRP'den türemiştir.Ama illa conconcraftı açıklayayım istiyorsan;
Survivalın yenilenmiş halidir.Ama asla rpg değildir çünkü rpg yapılmamaktadır.
Polisler rehberdir,meslekler kasalar vs. vardır geneli 1.11.2-1.12.2 türündedir.
Normal survival neyse bu da odur sadece kasabalar meslekler falan var farklı olarak.

Conconcraft türü ModernRP'den türemiştir.Ama illa conconcraftı açıklayayım istiyorsan;
Survivalın yenilenmiş halidir.Ama asla rpg değildir çünkü rpg yapılmamaktadır.
Polisler rehberdir,meslekler kasalar vs. vardır geneli 1.11.2-1.12.2 türündedir.
Normal survival neyse bu da odur sadece kasabalar meslekler falan var farklı olarak.
Heh şimdi anladım, bir de muhtar da adminler gibi bir şey mi?

Survival sunucularından pek farkı olduğu söylenemez. Sadece isimlerin değiştiğini düşünün ve birkaç özellik ekleniyor. Polis dediğiniz Rehber'dir.

Köyde herkesin bir evi var maden yapıyorlar bankada satıp para kazanıyorlar kazandıkları paraylada kasa açıyorlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl