EfeByc21
skript falan
- Elmaslar
- 159
- Minecraft
- EfeByc
- https://www.facebook.com/efeboyaci21
Discord:
Efe#0754
Efe#0754
Efe#0754
Polis ve muhtar varmış da neler yapıyor bunlar?Rol yapma sunucuları diyebiliriz, konuşmalar ve olayların çoğunluğu gerçek hayata benzetilmeye çalışılıyor.
Efe#0754
Heh şimdi anladım, bir de muhtar da adminler gibi bir şey mi?Conconcraft türü ModernRP'den türemiştir.Ama illa conconcraftı açıklayayım istiyorsan;
Survivalın yenilenmiş halidir.Ama asla rpg değildir çünkü rpg yapılmamaktadır.
Polisler rehberdir,meslekler kasalar vs. vardır geneli 1.11.2-1.12.2 türündedir.
Normal survival neyse bu da odur sadece kasabalar meslekler falan var farklı olarak.
Muhtar daha çok rol icabı denebilir.İşte rol icabı evleri vs. gezer asistan diyebiliriz.Heh şimdi anladım, bir de muhtar da adminler gibi bir şey mi?
Efe#0754
kasada ne satıyorlar?Köyde herkesin bir evi var maden yapıyorlar bankada satıp para kazanıyorlar kazandıkları paraylada kasa açıyorlar .
kasada satmıyor bankada satıyorkasada ne satıyorlar?
Efe#0754
hayır evleri var ya herkesin pazarlarına ne koyuyorlar onu merak ettimkasada satmıyor bankada satıyor
istedikleri şeyi örnek biftek tavuk vb.hayır evleri var ya herkesin pazarlarına ne koyuyorlar onu merak ettim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!