juratempest
swoxyi
Hile koruması için en fazla 2 koruma kullanmanızı öneririm aksi takdirde örnek veriyorum anlık bir lag yaşarsanız bütün hile korumaları anlık devreye girer sunucunuzu zor duruma sokar.Açacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
akenx0
False flaglara neden olabileceği için Matrix ve Vulcanı silip Lightning veya GrimAC lerden birini kullanmanı oneririmAçacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
sakhino
Vulcan'da bile normal vanilla kullanışlarında ara ara bildirim geliyor bize, bu kadar korumanın aynı anda tetiklenmesi lag oluşturmanın yanında problemi de yanında getirme ihtimalini taşıyor.Açacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
Krynto06
Bu eklentiler bir biriyle çakışır sonrada oyuncular kafayı yer :D Önerim bir kaçını kaldırmanızAçacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
sakhino
Eğer ki dediğin gibiyse süper, esenlikler dilerim.Birbirleri ile uyumlu çalışacak şekilde ayarlandı hepsi bazıları log tutarken bazıları işlem yapmakta birbirlerini tamamlayacak şekilde ayarlandı hepside.
teşekkürler iyi günler dilerim.Eğer ki dediğin gibiyse süper, esenlikler dilerim.
Matrixi kaldır ve Lightning grim ile normal grimi aynanda kullanmana gerek yok 1 tanesini kullanAçacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
Aynen sonra neden mspt yüksek neden false flag atıyorMatrix + Vulcan + Lightining Grim + LiteBans + LPX + TCP Shield + Spark | Leaf 1.21.4 Hepsi Özel config, şuan ki ve doğru hali bu şekilde
akenx0
Sunucun aktifse 50 bot ile mother açıp position crash denemek isterim, ip adresi iletebilir misin?Matrix + Vulcan + Lightining Grim + LiteBans + LPX + TCP Shield + Spark | Leaf 1.21.4 Hepsi Özel config, şuan ki ve doğru hali bu şekilde
roldanzy
Matrix tek çalışıyordu yanında başka anticheat olunca hata veriyordu burda en mantıklı yorumu ben yapacağım sanırım lpx vulcan lightinggrim kullanman yeterli olurAçacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!