Biraz abartmış mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sporky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 651
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sporky

Şükür ki delirmedim.
Elmaslar
20

Discord:

Sporkys

Açacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?

Tadında hile iyidir lol, bunlar birbirileri ile sorun çıkarmadan uyumlu çalışıyor mu? Cidden öyleyse mükemmel

Açacağım sunucuda Matrix + TCP Shield + LPX + Vulcan + Lightning + GrimAC + Spark kombinasyonunu kullanıyorum. Sanırım biraz abartmış olabilirim . Sizce eklememi önereceğiniz başka bir plugin var mı?
Hile koruması için en fazla 2 koruma kullanmanızı öneririm aksi takdirde örnek veriyorum anlık bir lag yaşarsanız bütün hile korumaları anlık devreye girer sunucunuzu zor duruma sokar.

False flaglara neden olabileceği için Matrix ve Vulcanı silip Lightning veya GrimAC lerden birini kullanmanı oneririm

Vulcan'da bile normal vanilla kullanışlarında ara ara bildirim geliyor bize, bu kadar korumanın aynı anda tetiklenmesi lag oluşturmanın yanında problemi de yanında getirme ihtimalini taşıyor.

Bu eklentiler bir biriyle çakışır sonrada oyuncular kafayı yer :D Önerim bir kaçını kaldırmanız

Birbirleri ile uyumlu çalışacak şekilde ayarlandı hepsi bazıları log tutarken bazıları işlem yapmakta birbirlerini tamamlayacak şekilde ayarlandı hepside.

Birbirleri ile uyumlu çalışacak şekilde ayarlandı hepsi bazıları log tutarken bazıları işlem yapmakta birbirlerini tamamlayacak şekilde ayarlandı hepside.
Eğer ki dediğin gibiyse süper, esenlikler dilerim.

Matrixi kaldır ve Lightning grim ile normal grimi aynanda kullanmana gerek yok 1 tanesini kullan

Matrix + Vulcan + Lightining Grim + LiteBans + LPX + TCP Shield + Spark | Leaf 1.21.4 Hepsi Özel config, şuan ki ve doğru hali bu şekilde

Matrix + Vulcan + Lightining Grim + LiteBans + LPX + TCP Shield + Spark | Leaf 1.21.4 Hepsi Özel config, şuan ki ve doğru hali bu şekilde
Aynen sonra neden mspt yüksek neden false flag atıyor

Sunucun aktifse 50 bot ile mother açıp position crash denemek isterim, ip adresi iletebilir misin?

Matrix tek çalışıyordu yanında başka anticheat olunca hata veriyordu burda en mantıklı yorumu ben yapacağım sanırım lpx vulcan lightinggrim kullanman yeterli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl