Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bisikletle gidiyordum. Bisikletle giderken 180 derece kaydırayım dedim. Bi kaydırdım toretto halt yesin. Sonra 7-8 köpek orda çimenlerin arasında yatmışlar bi kalktılar hepsi. Ben bisikletten düştüm imdaaaaaat diye bağırdım. Sonra ordan aragaz çeke çeke Lifan tay 100 le bir abi geldi. Bir bağırttı motoru hepsi kaçtı köpeklerin. Tabi ben bir koşuyorum gözüm bulanmıştı hızdan dolayı. Ferrari gibi koştum. Dükkana gittim bizim babam bana kıpkırmızı olmussun dedi. Sonra bisiklet geldi aklıma duvara koymuşlar bisikleti gidip aldım. Geçende köpeklere karşı korkumu yenmiştim. Elektrikli motorla köpeklerin arasından geçtim. Köpek bi kovaladı ilerde de çukur varmış. Motorla bir girdim ona motorla havada uçuyorum bir taraftan arkama bakıyorum tabi o zaman slowmotion görüyorum.Fly diye bir şarkı vardı çok iyi uyardı o sahneye. Bugünde okuldan gelirken adam önümde birden bire fren attı. Sağ tarafta boşluk vardı orayada adam geldi. Arabanın sağ arka farına elimi çarptım fara bir şey olmadı. Sonra elim kanadı motoru kaldırdım gittim.
Çalıştığım iş yerine çok yabancı gidip geliyor, İspanyol bir müşterimizle asansörle çıkarken bana (İngilizce Bildiğimi Biliyor) "You Are Sexy Boy" demişti :;p Daha neler varda, şimdi anlatmak gerekirse bir kitap olur :D