Bir Sunucu Nasıl Açılmaz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BordoMavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çoğu forum üyesinin dediği gibi bazı yerlerde haklısın ama haksız olduğun yerlerde var. Maalesef, sunucu açmak da o kadar kolay iş değil ?

Konu başarılı bana kalırsa, zevkle okudum :D

Bence Biraz Heves Kırıcı Konusmuşsun Bende Sunucu Açmak Paketi Internetten Alıyorum Ama öyle direk ctrl+H Yapıp Değişmekle Bitmediğini Biliyorum Zaten Bu Yüzden Ingilizcem Yettiği Kadar Turkcelestirme Yapıyorum Bilgim Yettiği Kadar Eklenti Ekliyorum.Ama Para Kazanmak Için Acanlari Anlamıyorum ?.Benim Düşüncelerim Bunlardı Okuduğunuz Için Sağolun :)
Dostum sana bir tavsiye skript yazmayı, plugin editlemeyi bilmiyorsan ilk önce öğren, öğrenemem dersen hiç girme. Çünkü ileride bir sıkıntı olduğunda kendin çözmek zorundasın.

Çoğu forum üyesinin dediği gibi bazı yerlerde haklısın ama haksız olduğun yerlerde var. Maalesef, sunucu açmak da o kadar kolay iş değil ?
Nerede haksızım, eğer belirtirsen çok sevinirim.

Dostum sana bir tavsiye skript yazmayı, plugin editlemeyi bilmiyorsan ilk önce öğren, öğrenemem dersen hiç girme. Çünkü ileride bir sıkıntı olduğunda kendin çözmek zorundasın.
Şu anki sunucu açanların çoğu zaten sadece plugin ekliyorlar, pluginlerin içini düzenleyip yapıyorlar. Scoreboard filan değiştiriyorlar kendilerine göre.​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence Biraz Heves Kırıcı Konusmuşsun Bende Sunucu Açmak Paketi Internetten Alıyorum Ama öyle direk ctrl+H Yapıp Değişmekle Bitmediğini Biliyorum Zaten Bu Yüzden Ingilizcem Yettiği Kadar Turkcelestirme Yapıyorum Bilgim Yettiği Kadar Eklenti Ekliyorum.Ama Para Kazanmak Için Acanlari Anlamıyorum ?.Benim Düşüncelerim Bunlardı Okuduğunuz Için Sağolun :)
Ben direk Türkçe paketleri indirip editlemeyi kastetmiştim.​

Piyasa genellikle onlineye bakıyor, özelliklere hiç bakmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl