BordoMavi
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 82
- Minecraft
- BordoMavi
Discord:
BordoMavi#9396
Bir Sunucu Nasıl Açılmaz? (Rehber)
Bu konuda ki düşüncelerim bana özgüdür. Yorumlarda beni aşağı düşürecek yorumlar yapmazsanız çok memnun olurum. Konu dalgasına açılmıştır. Lütfen ciddiye almayın, ciddiye alacaksanız sağ üstteki "X" butonuna basıp, bu konuyu görmeyebilirsiniz.
?〡 SUNUCU AÇAN NESİL
Genellikle Skyblock sunucusu açarlar. Op veya emek genellikle birbirleriyle yarışırlar. Birtakım kişiler emeğin, diğer kişiler ise OP sunucuları savunur. Kan davası gibi forumda kavga etmeye bayılırlar.
OP Skyblock sunucuları açan kişiler genellikle forumlarda veya internette dolaşırken buldukları paketi indirir ve sadece sunucu ismini koyarak paketi kendisinin yaptığını, eleştiri yapınca ise paketimiz bize aittir diyebilecek nitelikte sunuculardır. ( bazıları )
Sunucu isimlerini genellikle yabancı isim veya anlamsız isim yaparlar ve bununla yetinmeyip sonuna "Network" veya "Craft" koymayı ihmal etmezler. Genellikle Keyubu kullanırlar ve reklamlarıyla sunucularının tutacağını, hatta gelir kaynağı edebileceğini sanarlar. Bununla birlikte "Keyubu" konu tasarımları kullanırlar, editlerken sağ sola kendi sunucu logolarını veya iconlarını koymayı ihmal etmezler. Bu sayede her sayfada kendi logolarını görüp Keyubu konu tasarımı anlaşılmayacağını sanarlar.
6GB Ram onların vazgeçilmezidir. Konu tasarımı işi tamam peki logo? Ya textcraft tan yaparlar ya da minecraftlogomaker gibi sitelerden aslında ücretli olup ekran görüntüsüyle ss alıp yapanlardır. Owww animasyonlu banner işi ne oldu? Tabideki bu kalitesiz animasyonlu şeysi kullanırlar. Bannerın üzerinde Skyblock'un tadı veya Kalitenin adresi yazar.
Kalitesiz skriptler, leak eklentiler, blackspigottan haritalar filan her şeyi indirirler sonra sunucuları çöker. Yani anlatacağım her elinde 50TL geçenin sunucu açması bence mantıksız. Olan paralarına olur ve sonra sunucu açmazlar. Peki bu sunucu açma hevesini nerden buldular? Aslında bunun cevabı çok basit. Ya oynadığı sunucu çok güzeldir ya da eskiden sunucu açmıştır ki genellikle öyle oluyor. Konu tasarımlarına 2016-2017 yıllarında +800'ü görmüştük gibi saçma şeyler yazarlar. Ben bunları görünce o zaman neden kapandı diyorum. Cevabıda ya takım dağıldı ya da ailevi oluyor. Logoları şudur: