xKatliyam
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 37
- Minecraft
- HzFalen
Discord:
! Falen#0788
! Falen#0788
Melih Demirel#2076
on connect:
if {safewall::%player%} is not set:
if player doesn't have permission "safe.giris":
kick the player because "&a[&4Bot Korumasi&a] &b3 Saniye Sonra Tekrar giris yapin."
wait 0.3 second
set {safewall::%player%} to 1
stop
on quit:
delete {safewall::%player%}
on skript start:
delete {safewall}
BloodyX#4069
Şunu unutmayın Hiç bir zaman botu skript ile engellemezsiniz.Bot'U bilmiyorum. ama skripti var.Kod:on connect: if {safewall::%player%} is not set: if player doesn't have permission "safe.giris": kick the player because "&a[&4Bot Korumasi&a] &b3 Saniye Sonra Tekrar giris yapin." wait 0.3 second set {safewall::%player%} to 1 stop on quit: delete {safewall::%player%} on skript start: delete {safewall}
This resource is inactive and unavailable for new purchases. If you are an existing customer please ensure you keep a copy as it may be removed in the future.Şunu unutmayın Hiç bir zaman botu skript ile engellemezsiniz..Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BloodyX#4069
Spigotmc üzerinde bir hesabınız olması lazımBu kaynak etkin değil ve yeni satın alma işlemleri için kullanılamıyor. Mevcut bir müşteriyseniz, ileride kaldırılabileceğinden lütfen bir kopyasını sakladığınızdan emin olun.
hesap var bu plugin yapımcısı tarafından terk edilmişSpigotmc üzerinde bir hesabınız olması lazım
BloodyX#4069
Olabilir yapacak bir şey yokhesap var bu plugin yapımcısı tarafından terk edilmiş
aegisArkadaşlar birtane plugin vardı örnek vericek olursak sunucuya ilk girişinizde sizi oyundan atıp" ilk girişiniz olduğu için atıldınız" tarzı bir şey söylüyordu o bot adı nedir?
Texider
botsentryArkadaşlar birtane plugin vardı örnek vericek olursak sunucuya ilk girişinizde sizi oyundan atıp" ilk girişiniz olduğu için atıldınız" tarzı bir şey söylüyordu o bot adı nedir?
brs#0002
Baya iyi bu bende kullanıyorum.botsentry
Bungeecord olarak aegis kullanabilirsiniz. Plugin olarak Botsentry Pluginini tercih ediyorum.Arkadaşlar birtane plugin vardı örnek vericek olursak sunucuya ilk girişinizde sizi oyundan atıp" ilk girişiniz olduğu için atıldınız" tarzı bir şey söylüyordu o bot adı nedir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!