Bulundu Bir koruma plugini adını soruyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xKatliyam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 664
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

Arkadaşlar birtane plugin vardı örnek vericek olursak sunucuya ilk girişinizde sizi oyundan atıp" ilk girişiniz olduğu için atıldınız" tarzı bir şey söylüyordu o bot adı nedir?

Bot'U bilmiyorum. ama skripti var.
Kod:
on connect:
 if {safewall::%player%} is not set:
  if player doesn't have permission "safe.giris":
   kick the player because "&a[&4Bot Korumasi&a] &b3 Saniye Sonra Tekrar giris yapin."
   wait 0.3 second
   set {safewall::%player%} to 1
   stop
on quit:
 delete {safewall::%player%}
on skript start:
 delete {safewall}

Bot'U bilmiyorum. ama skripti var.
Kod:
on connect:
 if {safewall::%player%} is not set:
  if player doesn't have permission "safe.giris":
   kick the player because "&a[&4Bot Korumasi&a] &b3 Saniye Sonra Tekrar giris yapin."
   wait 0.3 second
   set {safewall::%player%} to 1
   stop
on quit:
 delete {safewall::%player%}
on skript start:
 delete {safewall}
Şunu unutmayın Hiç bir zaman botu skript ile engellemezsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Bu kaynak etkin değil ve yeni satın alma işlemleri için kullanılamıyor. Mevcut bir müşteriyseniz, ileride kaldırılabileceğinden lütfen bir kopyasını sakladığınızdan emin olun.
Spigotmc üzerinde bir hesabınız olması lazım

Arkadaşlar birtane plugin vardı örnek vericek olursak sunucuya ilk girişinizde sizi oyundan atıp" ilk girişiniz olduğu için atıldınız" tarzı bir şey söylüyordu o bot adı nedir?
aegis

botsentry

Bungeecord olarak aegis kullanabilirsiniz. Plugin olarak Botsentry Pluginini tercih ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl