Zyph0rr
Founder of RedTedNW
- Elmaslar
- 282
- Minecraft
- Zyph0rr
Discord:
ZINKKK
Merhaba değerli MC-TR forumu üyeleri,
Yeni bir Emek Skyblock sunucusu projesi üzerinde çalışıyorum ve topluluğun nabzını tutarak en doğru kararları vermek istiyorum. Sunucunun temel felsefesi konusunda bir yol ayrımındayım ve bu konuda sizlerin değerli görüşlerine ihtiyacım var.
Sizce günümüz Emek Skyblock oyuncusu ne arıyor? Aklımda iki ana konsept var:
1. Yenilikçi Sistemler ve Gelişmiş Oynanış: Bu konseptte, klasik Skyblock deneyimini koruyarak üzerine daha önce görülmemiş, yenilikçi sistemler eklemeyi hedefliyoruz. Örneğin:
Yeni bir Emek Skyblock sunucusu projesi üzerinde çalışıyorum ve topluluğun nabzını tutarak en doğru kararları vermek istiyorum. Sunucunun temel felsefesi konusunda bir yol ayrımındayım ve bu konuda sizlerin değerli görüşlerine ihtiyacım var.
Sizce günümüz Emek Skyblock oyuncusu ne arıyor? Aklımda iki ana konsept var:
1. Yenilikçi Sistemler ve Gelişmiş Oynanış: Bu konseptte, klasik Skyblock deneyimini koruyarak üzerine daha önce görülmemiş, yenilikçi sistemler eklemeyi hedefliyoruz. Örneğin:
- Özel ve dengeli minyon/otomasyon sistemleri.
- Gelişmiş görev serileri ve hikaye tabanlı ilerleme.
- Farklı ada türleri, özel mob'lar ve boss'lar.
- Oyuncuyu sürekli aktif tutacak, rekabetçi ve yenilikçi etkinlikler.
2. Sıfır Otomasyon: Minyonsuz ve Çiftçisiz Bir Ekonomi: Bu konsept ise tamamen "saf emek" üzerine kurulu. Sunucuda ekonomiyi ve ilerlemeyi yavaşlatan, AFK kalmaya teşvik eden hiçbir sistem bulunmayacak.
- Minyonlar, otomatik çiftçiler veya benzeri pasif gelir kaynakları olmayacak.
- Ekonomi tamamen oyuncuların aktif olarak kazmasına, üretmesine ve birbiriyle ticaret yapmasına dayanacak.
- Odak noktası, AFK kalmak yerine aktif oynamak ve adasını kendi elleriyle geliştirmek olacak.
Şimdi sizlere soruyorum:
Siz bir oyuncu olarak bu iki konseptten hangisini tercih ederdiniz? Hangisi size daha uzun ömürlü ve keyifli bir macera sunar? Ya da belki de bu ikisinin birleşimi veya aklınızda bambaşka bir fikir mi var?
Lütfen konu altına yorumlarınızı ve nedenleriyle birlikte hangi sistemi görmek istediğinizi yazın. Projeye yön verirken buradaki tüm yorumları dikkate alacağım.
Şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. İyi forumlar!
Siz bir oyuncu olarak bu iki konseptten hangisini tercih ederdiniz? Hangisi size daha uzun ömürlü ve keyifli bir macera sunar? Ya da belki de bu ikisinin birleşimi veya aklınızda bambaşka bir fikir mi var?
Lütfen konu altına yorumlarınızı ve nedenleriyle birlikte hangi sistemi görmek istediğinizi yazın. Projeye yön verirken buradaki tüm yorumları dikkate alacağım.
Şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. İyi forumlar!