Çözüldü BİR Dünyadan diğer dünyaya gidince Scoreboardın değişmesi Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LightKrieg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 623
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LightKrieg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
LightKrieg
Hem Skyblock Hemde Survival olmak üzere 2 oyun modu olacak bir sunucu açıyorum Survivaldayken farklı bir scoreboardı Skyblockdayken farklı lobideyken farklı gözükmesini istiyorum napmalıyım

Hem Skyblock Hemde Survival olmak üzere 2 oyun modu olacak bir sunucu açıyorum Survivaldayken farklı bir scoreboardı Skyblockdayken farklı lobideyken farklı gözükmesini istiyorum napmalıyım
Bungee kullanabilirsiniz. Eğer bungee kullanmıyacaksanız 2 spawnıda ayrı worldde bulundurup scoreboard eklentisini kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Tab eklentisinin ne alakası var anlamadım
Ha pardon hocam karıştırmışım. TAB eklentisininde scoreboard desteği bulunduğu için söylemiştim kusuruma bakmayın. Scoreboard eklentinizi söylermisiniz?

Ha pardon hocam karıştırmışım. TAB eklentisininde scoreboard desteği bulunduğu için söylemiştim kusuruma bakmayın. Scoreboard eklentinizi söylermisiniz?
TitleManager kullanıyorum duruma göre Animated ScoreBoardada geçebilirim ikiside güzel

Tab free trial eklentisinde permissiona göre skortablosu gösterebiliyorsun. Luckperms kullanıyorsan dünyaya göre permission verip her dünyada farklı bir skortablosu gösterebilirsin.

Bungecord kullanman gerekiyor 2 farklı oyun modu için yoksa olmazki ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl