XBrexorX#2521
Bungee kullanabilirsiniz. Eğer bungee kullanmıyacaksanız 2 spawnıda ayrı worldde bulundurup scoreboard eklentisini kullanabilirsin.Hem Skyblock Hemde Survival olmak üzere 2 oyun modu olacak bir sunucu açıyorum Survivaldayken farklı bir scoreboardı Skyblockdayken farklı lobideyken farklı gözükmesini istiyorum napmalıyım
Tab eklentisinin ne alakası var anlamadımBungee kullanabilirsiniz. Eğer bungee kullanmıyacaksanız 2 spawnıda ayrı worldde bulundurup TAB eklentisini kullanabilirsin.
XBrexorX#2521
Ha pardon hocam karıştırmışım. TAB eklentisininde scoreboard desteği bulunduğu için söylemiştim kusuruma bakmayın. Scoreboard eklentinizi söylermisiniz?Tab eklentisinin ne alakası var anlamadım
TitleManager kullanıyorum duruma göre Animated ScoreBoardada geçebilirim ikiside güzelHa pardon hocam karıştırmışım. TAB eklentisininde scoreboard desteği bulunduğu için söylemiştim kusuruma bakmayın. Scoreboard eklentinizi söylermisiniz?
whiskeytr
Tab free trial eklentisinde permissiona göre skortablosu gösterebiliyorsun. Luckperms kullanıyorsan dünyaya göre permission verip her dünyada farklı bir skortablosu gösterebilirsin.Hem Skyblock Hemde Survival olmak üzere 2 oyun modu olacak bir sunucu açıyorum Survivaldayken farklı bir scoreboardı Skyblockdayken farklı lobideyken farklı gözükmesini istiyorum napmalıyım

benjamin17
Bungecord kullanman gerekiyor 2 farklı oyun modu için yoksa olmazki ???Hem Skyblock Hemde Survival olmak üzere 2 oyun modu olacak bir sunucu açıyorum Survivaldayken farklı bir scoreboardı Skyblockdayken farklı lobideyken farklı gözükmesini istiyorum napmalıyım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!