Bildiğiniz AntiBot Skript'lerini Bir Kenara Bırakın ve Bana Tıklayın! --[#+v2.2+#]--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@bomberc4 Diyelim HeroMinyum Development Olarak Hizmetler'e Devam :D

Nedense hunharca güldüm :) Skript in göreceli olup olmamasını ya da olup olmayacağını tek tür basit skripte bağlayamazsın. Bir ikincisi de ABDEX varken bu skripti tanıyan ve bunu yücelten arkadaşların bilgi seviyesini de görmüş olduk :)

Nedense hunharca güldüm :) Skript in göreceli olup olmamasını ya da olup olmayacağını tek tür basit skripte bağlayamazsın. Bir ikincisi de ABDEX varken bu skripti tanıyan ve bunu yücelten arkadaşların bilgi seviyesini de görmüş olduk :)
Kardeş Daha Kaç Kere Söyleyebilirim Aceba. Bazıları AntiBot'lara veya Pluginlere Para Vermek İstemez.
Sen Plugine Para Verirsin, Ben Vermem. Ki Kaldı Ki ABDEX'i Bende Kullanıyorum. Ben Sadece Bu Skript'i
Saçma Sapan AntiBot Skript'i Yazanlara Kızdığımdan Yazdım. Onlara Göre Nerdeyse En Stabil Çalışan Bu.
Kaldı Ki ABDEX İlk Çıktığında Şuanki Gibi Miydi Sanıyorsun? Tabiki Bu Skript Koduda Burda Kalmıyacak.
Belirli Bir Yere Gelene Kadar Güncellemeye Devam Edicem. Bir Daha Yorum Yaparken Saçma Sapan Bilgisizliklerinizi Göz Önünde Bulundurmadan Yorum Yapmaya Çalışırsanız Herkes Adına Mutlu Olurum.

AntiBot'a para vermeye gerek yokki. T0R'la arkadaşlık kur biraz samimiyet ekle arkadaşlığına, gerisi gelir zaten (AAC, NewItems, ABD EX vs.)
@IrfanDmn

Zaten Arkadaş Da Para Vermek Yerine ABDEX'in Crack'ını Yüklemiş.
Çünkü Bu Kadar Hava Atması Saçmalık. 5€'lik Plugin Sonuçta.

AntiBotDeluxeEX'i bilmiyor gibi konuşuyorsunuz üzüldüm gerçekten :(, ama para sıkıntısı cekenler icin gerçekten iyi bir çözüm olabilir

AntiBotDeluxeEX'i bilmiyor gibi konuşuyorsunuz üzüldüm gerçekten :(, ama para sıkıntısı cekenler icin gerçekten iyi bir çözüm olabilir
Dostum elimiz'de istemediğin kadar premium eklenti var antibotun'dan tut hile hile korumasına kadar, zaten @bomberc4 'ün dediği gibi para sıkıntısı için çözüm tükenmez manasın'da bir skript kodlamış, başlığı okumadan şuraya gelmeyin...

skripti başarılı buldum ama biri vdsden tüm gün acık bıraksa whitelist asla kapanmayacak kimse giremiyicek botlari engelliyelim derken oyuncular engellenecek sıkıntı

Dostum Yeni Versiyonda Öyle Atılan Her BoT Saldırısında WhiteList Açılmıyor.
Ki, DeathBoT Şuan En Ünlü BoT Programlarından Birisi, ve %99.9 Engelliyor.
Servere DeathBoT'dan Atılan Botlar Girmiyor, WhiteList Açılmıyor Bile.
Buna Benzer BoT Programlarındaki ProXy Adreslerinden 70Bin'e Yakını Engelli.

Tabi Yeni Versiyonun Tek Sıkıntısı PasteBin.Com'la Çalışıyor Olması. DNS Sorunu.
Skript'in Düzgün Çalışması İçin DNS Ayarlaması Yapılması Lazım Cihaza/Servere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl