Beyler türk serverları neden hedef alınıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Zblondecowexploit beyler bu adam neden türk sunucularına saldırıyo youtube kanalında onlarca server var
Bide benim eski sunucuma saldırmıslardı tekrar saldırmalırından korkuyorum bu eski sunucjm

Yedek al? Haritada yaptığın her değişikliği yedek al birşey olursa yükleyesin diye.
Haftada bir de oyuncu bilgilerini yedeklersin veya otomatik yapmanın bir yolunu bulabilirsin.

Yedek al? Haritada yaptığın her değişikliği yedek al birşey olursa yükleyesin diye.
Haftada bir de oyuncu bilgilerini yedeklersin veya otomatik yapmanın bir yolunu bulabilirsin.
Zaten bu adam 2018 aralıkta hacklemisti ozmanlar yeniyiz ama yedek vardı acıgı bulup kapatmıstım bilmiyorum bide bircok turk sunucu vıdeosu gordum nasıl saldırı yapıyolar anlamadım

Zaten bu adam 2018 aralıkta hacklemisti ozmanlar yeniyiz ama yedek vardı acıgı bulup kapatmıstım bilmiyorum bide bircok turk sunucu vıdeosu gordum nasıl saldırı yapıyolar anlamadım
Bilmiyorum bende bi yolunu buluyorlar pluginlerin açığı oluyor

He o ilki türkmüş ama o ikincisi türk düşmanı onun yuzunden 6 aylık emegım gıtmıstı :(

Sadece UUID Spoof Fix yükleyerek yaptığı saldırıyı engelleyebilirsin.

Türklerin yapamayacağı şeylerden korktuğu için veled işleri ile ugraşıyor yazık.

Bunun Türk olanıda vardı direk sunucudakileri disconnect ediyordu.
Clienti sayesinde yapabiliyor.Türk düşmanlığı en büyük etken bu bir exploit denebilir direk console a aşırı kod yollayarak zorla op alıyor.Log kayıtlarını incelerseniz nasıl yaptığını anlarsınız. En yakın zamanda kanalı ve sosyal medya hesapları uçacaktır zaten merak etmeyin.

Bunun Türk olanıda vardı direk sunucudakileri disconnect ediyordu.
Clienti sayesinde yapabiliyor.Türk düşmanlığı en büyük etken bu bir exploit denebilir direk console a aşırı kod yollayarak zorla op alıyor.Log kayıtlarını incelerseniz nasıl yaptığını anlarsınız. En yakın zamanda kanalı ve sosyal medya hesapları uçacaktır zaten merak etmeyin.
Çözümü yokmu

Videoları inceledim Skillclientin editlenmiş halini kullanıyor. Büyük ihtimal aynı host üzerindeki serverlerden açıklı olanları tarayıp saldırıyor.Tek çözümü açıklı olmayan host kullanmak veya komut spamı yapıldığı anda ipden ve normal olarak ban atacak bir skript yazmak. Ayrıca zaten sıksık backup alıyorsanız servere bunu yapmadan 1 gün önceye dönebilirsiniz.

Videoları inceledim Skillclientin editlenmiş halini kullanıyor. Büyük ihtimal aynı host üzerindeki serverlerden açıklı olanları tarayıp saldırıyor.Tek çözümü açıklı olmayan host kullanmak veya komut spamı yapıldığı anda ipden ve normal olarak ban atacak bir skript yazmak. Ayrıca zaten sıksık backup alıyorsanız servere bunu yapmadan 1 gün önceye dönebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugin iş görürmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl