Zaten bu adam 2018 aralıkta hacklemisti ozmanlar yeniyiz ama yedek vardı acıgı bulup kapatmıstım bilmiyorum bide bircok turk sunucu vıdeosu gordum nasıl saldırı yapıyolar anlamadımYedek al? Haritada yaptığın her değişikliği yedek al birşey olursa yükleyesin diye.
Haftada bir de oyuncu bilgilerini yedeklersin veya otomatik yapmanın bir yolunu bulabilirsin.
Bilmiyorum bende bi yolunu buluyorlar pluginlerin açığı oluyorZaten bu adam 2018 aralıkta hacklemisti ozmanlar yeniyiz ama yedek vardı acıgı bulup kapatmıstım bilmiyorum bide bircok turk sunucu vıdeosu gordum nasıl saldırı yapıyolar anlamadım
Cathrny
Biliyorum onu onlar sokmez :)Keyubunun discord adresinden paylaştığı bir koruma paketi varbuyurun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çözümü yokmuBunun Türk olanıda vardı direk sunucudakileri disconnect ediyordu.
Clienti sayesinde yapabiliyor.Türk düşmanlığı en büyük etken bu bir exploit denebilir direk console a aşırı kod yollayarak zorla op alıyor.Log kayıtlarını incelerseniz nasıl yaptığını anlarsınız. En yakın zamanda kanalı ve sosyal medya hesapları uçacaktır zaten merak etmeyin.
Videoları inceledim Skillclientin editlenmiş halini kullanıyor. Büyük ihtimal aynı host üzerindeki serverlerden açıklı olanları tarayıp saldırıyor.Tek çözümü açıklı olmayan host kullanmak veya komut spamı yapıldığı anda ipden ve normal olarak ban atacak bir skript yazmak. Ayrıca zaten sıksık backup alıyorsanız servere bunu yapmadan 1 gün önceye dönebilirsiniz.Çözümü yokmu
Videoları inceledim Skillclientin editlenmiş halini kullanıyor. Büyük ihtimal aynı host üzerindeki serverlerden açıklı olanları tarayıp saldırıyor.Tek çözümü açıklı olmayan host kullanmak veya komut spamı yapıldığı anda ipden ve normal olarak ban atacak bir skript yazmak. Ayrıca zaten sıksık backup alıyorsanız servere bunu yapmadan 1 gün önceye dönebilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!