Beyler Bayanlar Şimdi Soracağımı Önceden Soruldumu Yapıldımı Bilmiyom !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TekinSTY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.831
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TekinSTY

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
161
Minecraft
_AngelLegend_

Discord:

Ben Bilmem Kİ ?#3432

Şimdi Geçen düşündüm biz her şeyi Türkçeleştirmenin bir yolunu bulduk.Her türlü Türkçe paketler yapabiliyoruz da neden authme plugininde neden giriş izni yok neden kimse bunu denemiyor diye soruyorum size ??

İnsanların, isteğine bağlı bir şey bu. Bazıları üşenebilir, bazıları da yorulduğu için veya yapamadığı için vazgeçmiş olabilir.

Türkçe giriş izni derken? /login /reg gibi komutlar Türkçeleşebiliyor.

öyle değil direkt oyuncu adı misal Şeymullah adı ama Seymullah olarak giriyo ne saçma şey .
Plugini türkçeleştirsen bile eninde sonunda ingilizce harflere duyarlı bir şey ondan dolayı ş yi s ye çevirir.

öyle değil direkt oyuncu adı misal Şeymullah adı ama Seymullah olarak giriyo ne saçma şey .
Ş Ç Ü gibi Türkçe karakterler buga sebep oluyor bunu authme ile düzeltemezsin komple yeni eklenti kodlaman gerekiyor. Hatta eklentide buglara yol açabileceği için komple yeni launchera ihtiyacın var. Bildiğim kadarıyla authme ayarı var ancak çok fazla isim buguna sebep olur adam değişik nickle girip sunucuyu çökertir vs.

Bu kadar olduğunu bilmiyorum fakat şu an şu dakika şu tezi çürüte bilirim "Authme Plugini varken Türkçe karakterli isimler ile asla giriş yapamazsın" gibi yanıldılar var maalesef ben denedim "ki bir zamanlar bende bu yanılgı içerisindeydim " Vede şimdi kanıt gelsin :)

2019-09-14_20.42.39.png

Bu kadar olduğunu bilmiyorum fakat şu an şu dakika şu tezi çürüte bilirim "Authme Plugini varken Türkçe karakterli isimler ile asla giriş yapamazsın" gibi yanıldılar var maalesef ben denedim "ki bir zamanlar bende bu yanılgı içerisindeydim " Vede şimdi kanıt gelsin :)

Ekli dosyayı görüntüle 91764
Asla giriş yapamazlar diye birşey demedim ancak adam random UTF-8 karakterleriyle girerse sunucu çökecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 91764
Hmm nasıl yaptın isteyenler olabilir belkide

Hmm nasıl yaptın isteyenler olabilir belkide
Aslında kolay oldu sadece ilk başta ı gibi harflere denedim sonra hata çıktığını fark ettim meğerse * işaretini içte değil dışta yazılması gerekiyormuş daha sonradan tüm Türkçedeki harfleri ve bazı . () [] gibi karakterleri ekledim ve sonuç olarak oldu emoji vb. şeylerde eklemeyi denedikten sonra paylaşabilirim belki authme configini :)

Aslında kolay oldu sadece ilk başta ı gibi harflere denedim sonra hata çıktığını fark ettim meğerse * işaretini içte değil dışta yazılması gerekiyormuş daha sonradan tüm Türkçedeki harfleri ve bazı . () [] gibi karakterleri ekledim ve sonuç olarak oldu emoji vb. şeylerde eklemeyi denedikten sonra paylaşabilirim belki authme configini :)
Umarım bug çıkarmaz. İnsanlar resmen trollemek için bug arıyor sunucularda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl