TekinSTY
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 161
- Minecraft
- _AngelLegend_
Discord:
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Ben Bilmem Kİ ?#3432
öyle değil direkt oyuncu adı misal Şeymullah adı ama Seymullah olarak giriyo ne saçma şey .Türkçe giriş izni derken? /login /reg gibi komutlar Türkçeleşebiliyor.
Plugini türkçeleştirsen bile eninde sonunda ingilizce harflere duyarlı bir şey ondan dolayı ş yi s ye çevirir.öyle değil direkt oyuncu adı misal Şeymullah adı ama Seymullah olarak giriyo ne saçma şey .
Ş Ç Ü gibi Türkçe karakterler buga sebep oluyor bunu authme ile düzeltemezsin komple yeni eklenti kodlaman gerekiyor. Hatta eklentide buglara yol açabileceği için komple yeni launchera ihtiyacın var. Bildiğim kadarıyla authme ayarı var ancak çok fazla isim buguna sebep olur adam değişik nickle girip sunucuyu çökertir vs.öyle değil direkt oyuncu adı misal Şeymullah adı ama Seymullah olarak giriyo ne saçma şey .
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Asla giriş yapamazlar diye birşey demedim ancak adam random UTF-8 karakterleriyle girerse sunucu çökecektir.Bu kadar olduğunu bilmiyorum fakat şu an şu dakika şu tezi çürüte bilirim "Authme Plugini varken Türkçe karakterli isimler ile asla giriş yapamazsın" gibi yanıldılar var maalesef ben denedim "ki bir zamanlar bende bu yanılgı içerisindeydim " Vede şimdi kanıt gelsin :)
Ekli dosyayı görüntüle 91764
Hmm nasıl yaptın isteyenler olabilir belkideBu kadar olduğunu bilmiyorum fakat şu an şu dakika şu tezi çürüte bilirim "Authme Plugini varken Türkçe karakterli isimler ile asla giriş yapamazsın" gibi yanıldılar var maalesef ben denedim "ki bir zamanlar bende bu yanılgı içerisindeydim " Vede şimdi kanıt gelsin :)
Ekli dosyayı görüntüle 91764
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Ben size ithafen söylemedim zaten.Asla giriş yapamazlar diye birşey demedim ancak adam random UTF-8 karakterleriyle girerse sunucu çökecektir.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Aslında kolay oldu sadece ilk başta ı gibi harflere denedim sonra hata çıktığını fark ettim meğerse * işaretini içte değil dışta yazılması gerekiyormuş daha sonradan tüm Türkçedeki harfleri ve bazı . () [] gibi karakterleri ekledim ve sonuç olarak oldu emoji vb. şeylerde eklemeyi denedikten sonra paylaşabilirim belki authme configini :)Hmm nasıl yaptın isteyenler olabilir belkide
Umarım bug çıkarmaz. İnsanlar resmen trollemek için bug arıyor sunucularda.Aslında kolay oldu sadece ilk başta ı gibi harflere denedim sonra hata çıktığını fark ettim meğerse * işaretini içte değil dışta yazılması gerekiyormuş daha sonradan tüm Türkçedeki harfleri ve bazı . () [] gibi karakterleri ekledim ve sonuç olarak oldu emoji vb. şeylerde eklemeyi denedikten sonra paylaşabilirim belki authme configini :)
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Eğer olursada canı sağ olsun yeter ki oyuncularım kendi adlarını diledikleri gibi yapabilsinler.Umarım bug çıkarmaz. İnsanlar resmen trollemek için bug arıyor sunucularda.
Bu configi ayarlayıpta bugsuz oynamak mümkün olmaz.Umarım bug çıkarmaz. İnsanlar resmen trollemek için bug arıyor sunucularda.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!