Harun553
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 97
- Minecraft
- HarunBulbull
Discord:
HarunBulbull#8233
Kendisi sunucumuzda yetkili birisi değil. Bizi dolandıran dolandırıcı beyazdc.com hostinginin çalmış olduğu sunucumuzu haksız kazanç uğruna işletmeye çalıştığı sunucuda bir yetkili. Bu tarz konular KingFaction'da yaşanmaz. Orjinali play.kingfaction.com -.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu forumda istediğinizi istediğiniz gibi dile getirebilirsiniz. Ama biri hakkında bilinçsiz bir şekilde yorum yapamazsınız. Sahtekar veya dolandırıcı sıfatlarını istediğiniz her kişiye söyleyemezsiniz. Ayrıca .net ile biten bir sunucu mevcut değildir. Herkes kendi yolunda ilerliyor biz kendi sunucumuzda Arif Erdoğan adlı şahısın hiç bir şeyini barındırmıyoruz. Tamamen kendi emeğimiz ile 4 ay önce açtığımız sunucumuzu Arif sadece çekemiyor. play.kingfaction.net adresine tamamen yalandır. Ve böyle bir adres mevcut değildir. Sunucumuz var fakat hizmete açık değil. Kimse bilmeden etmeden yorum yapmasın. Forumda geçenlerde rast geldim benim adıma açılan çakma hesaplardan kingfaction.net adlı bir sunucu övülmüş. Ancak bu hesap tamamıyla sahtedir ve bana ait değildir. işin ilginci ise Arif adlı şahıs bu konuya mesaj yaptıktan sonra konuşma kapanmış. Neyse bazı sahtekarlar bizi meşgul etmesin Biz kendi alan adımız, kendi yapılarımız, kendi pluginlerimiz, ve dünya çapında olmayan yeni oyunlarımızı üretiyoruz. Arif ise bizim yapılarımız ile bizi kötülüyor. Kimse kimseyi kötülemesin. BeyazDC ise kimseyi dolandırmamıştır. Arif Adlı şahıs BeyazDC yi dolandırmıştır. 1500 TL'lik borcunu ödemesini bekliyoruz. Herkese iyi forumlar!İsteyen istediği gibi kendini haklı göstersin allah her yerden görüyor bizi günahlarımız olur sevaplarımız olur tek tek yazılıyor allah biliyor kimin sahtekar kimin haklı olduğunu o yüzden uzatmaya gerek yok bana şahsen sorarsanız orjinalini play.kingfaction.com'dur
.net'i ilk gördüğümde sahtekar terbiyesizler olduğunu anlamıştım bir insanın sunucusunun zirveye çıkması sizi çok sinirlendiriyor ise benden size tavsiye psikoloğa gidin. ;)
Son düzenleme: