Hazırladığım diğer forumda konum adıma yalan konuşularak haberim olmadan daha önce düzenlenmiş ve arşive alındırılmıştır. Diğer forum yönetiminin ilgisi ve desteği sayesinde konumu güncelledim. Bu forum içinde bu konuyu paylaşmayı istedim. BeyazDC Dolandırıcıdır Kanmayın!
BeyazDC sahtekarlık ile kurulmuş dolandırıcı bir hostingdir!
BeyazDC sahtekarlık ile kurulmuş dolandırıcı bir hostingdir!
BeyazDC sahibi SedatToruk sunucumda sponsordan daha üstündü. Bu hosting için eklenti paketi, reklam, müşteri temsilciliği yaptım. Kendisi ben sıkıştığımda destek olmak yerine her zaman yol verdi almadım. Son yaptığı makine üzerinde sanallaştırmadan ve aldığı tavırlardan dolayı oyuncularım sunucuda oynayamaz hale geldiğinde kendisine tekrar belirttim tekrar yol verdi ama bu sefer yolu aldım. Yol istediğimde paramı ve sunucumu iade etmedi üzerine beni tehtid etti. Ben bu hostingde ücretsiz barındım barınmadım demiyorum fakat ilk aydan sonra 10tl bile ödemeyeceğiniz bir makinenin performansını veriyor. Kendisi sunucumda benden habersiz yaptığı satışlarla ve benim paramı iade etmiyerek fazlasıyla aldı. Ben kendisine asla saygımı bozmadım yaptıklarımı söyledim yalanlamadı fakat yalanlıyor, diğer forumda konumu her hangi bir açıktan faydalanarak veya onun hostinginde barınırken kullandığım bir kaç basit şifre yüzünden izinsiz giriş yaparak adıma düzenlemeler yaptığını biliyorum. Sahtekar olmak özünde bunu gerektirir.
BeyazDC sahtelikler içerisinde oluşmuş büyük bir dolandırıcıdır!
Şimdi kalmış Whatsapp kayıtlarında tehtidlerini uygulamaya çalışıyor!
''1.000TL verir seninle top gibi oynarım''
''Kendi sunucuna oyuncu olarak girersin'
Türkiye'de faction oyuncularının %80'ı KingFaction'ı bilir. Ben bu hostingde güvenerek barındım benim dosyalarımı, benim üyelik satışlarımı benim 4 yıllık emeğimi benden alıkoyması için değil. Bu zorluğa 150tl dediği ücretsiz makineyi bana sunduğu için katlanmaya çalıştım ilk aydan sonra değeri 10tl olmayacak bir hizmet sunan bu hosting şimdi kalkmış ben bu konuyu diğer forum sayfalarında hazırladığım için tehtidlerini uygulamaya çalışıyor.
Artık daha iyi bir hostinge sahibim yabancı bir hostingde barınıyorum aylık masrafım €4,22 sunucumda 3GB +60 oyuncuyu aynı anda takılma yaşamadan oynatıyorum. 24 saatlik TPS değeri 19.60

Şimdi kalmış Whatsapp kayıtlarında tehtidlerini uygulamaya çalışıyor!
''1.000TL verir seninle top gibi oynarım''
''Kendi sunucuna oyuncu olarak girersin'
Türkiye'de faction oyuncularının %80'ı KingFaction'ı bilir. Ben bu hostingde güvenerek barındım benim dosyalarımı, benim üyelik satışlarımı benim 4 yıllık emeğimi benden alıkoyması için değil. Bu zorluğa 150tl dediği ücretsiz makineyi bana sunduğu için katlanmaya çalıştım ilk aydan sonra değeri 10tl olmayacak bir hizmet sunan bu hosting şimdi kalkmış ben bu konuyu diğer forum sayfalarında hazırladığım için tehtidlerini uygulamaya çalışıyor.
Artık daha iyi bir hostinge sahibim yabancı bir hostingde barınıyorum aylık masrafım €4,22 sunucumda 3GB +60 oyuncuyu aynı anda takılma yaşamadan oynatıyorum. 24 saatlik TPS değeri 19.60
Benim onun hostinginde barınırken geliştirdiğim sunucuyu ve websitesini şimdi kendisi sahipleniyor.
Kullandığım domainlere özeniyor benden çaldığı sunucuyu adımıda çalarak kurmaya çalışıyor.
Kullandığım domainlere özeniyor benden çaldığı sunucuyu adımıda çalarak kurmaya çalışıyor.
Ben aştım bunları 24 yaşına basmış birisi halen kişilik sahibi olamamış asla bu yol ile istediği yerlere gelemeyecek bizzat yaptığı tüm bu sahtekarlıklar yüzünden kendim getirmeyeceğim! Tüm oyun sunucusu alacak kişilerin bilgisine..
2 yılı aşkın kullandığım:
Orjinal Web Sitem: www.kingfaction.com
Orjinal Facebook Adresim: fb.com/kingfactiontr - fb.com/kingfaction
Orjinal Sunucu Adresim: play.kingfaction.com
BeyazDC dolandırıcı (sedat toruk) taklidi:
Çakma web sitesi: www.kingfaction.net
Çakma Sunucu adresi: play.kingfaction.net
Yaptığı sahtekarlık ve dolandırıcılık bir yana Türkiye'de faction oyuncularının %80'ı zaten KingFaction'ı bilir.
Taklitler aslını her zaman yüceltti ve yüceltecektir.
Orjinal Web Sitem: www.kingfaction.com
Orjinal Facebook Adresim: fb.com/kingfactiontr - fb.com/kingfaction
Orjinal Sunucu Adresim: play.kingfaction.com
BeyazDC dolandırıcı (sedat toruk) taklidi:
Çakma web sitesi: www.kingfaction.net
Çakma Sunucu adresi: play.kingfaction.net

Yaptığı sahtekarlık ve dolandırıcılık bir yana Türkiye'de faction oyuncularının %80'ı zaten KingFaction'ı bilir.
Taklitler aslını her zaman yüceltti ve yüceltecektir.
Son düzenleme: