Benzer Sunuculardan Oynamaktan Sıkılmadınız mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IExlusive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.778
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IExlusive

Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur.
Emektar
MinePass
Elmaslar
213
Merhaba arkadaşlar TR sunucularının hepsi artık hepsi birbirine benzer ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı kendi fikrimce siz bu sunuculardan oynamaktan sıkılmadınız mı ?Her yer skyblock dolu ve hepsi aynı özellik ve aynı konsepteler sizce de gelişmesi lazım değil mi ?

Merhaba arkadaşlar TR sunucularının hepsi artık hepsi birbirine benzer ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı kendi fikrimce siz bu sunuculardan oynamaktan sıkılmadınız mı ?Her yer skyblock dolu ve hepsi aynı özellik ve aynı konsepteler sizce de gelişmesi lazım değil mi ?
Son 2-3 yıla bakar

Hmm bu konu sanki Çok daha önce yapılması gerekiyordu bence ama... Yani en sonunda chatGPT'ye sorucaz sunucu nasıl yapılıyor diye... Oda diğer sunucuların pluginlerinin aynısını koy, Bütün sunucuyu editle , Havalı bi isim koy, Bütün zamanını UltraHD kutular tasarlamaya harca, VIPlere verilebilecek en tanrısal şeyleri ver.... Al sana ChatGPT cevabıı!

Bu sebepten bu 4-5 aydır oynamıyorum vede mutluyum.

Bu konuyu geçen sene açmıştım verilen cevaplarda harikaydı TR kitlesi diye bir şey kalmadı artık maalesef yalnızca 2 büyük sunucuda oynanıyor diğerleri yine 50 100 online ile tutunmaya çalışıyor
Günümüz oyunncu kitlesi yeni şeylere alışık değil yeni bir sistem ile gelen adama bu ne ya böyle saçmalık mı olur biz bildiğimiz gibi devam ederiz der ve 1.8 opskyblock sunucusunda oynamaya devam eder bu yüzden bana göre artık kitlenin tıkandığı yer burası ilerisi de gelmez bir kaç seneye kalmaz tamamıyla kitle de ölecektir zaten o yönde gidiyor

Bu konuyu geçen sene açmıştım verilen cevaplarda harikaydı TR kitlesi diye bir şey kalmadı artık maalesef yalnızca 2 büyük sunucuda oynanıyor diğerleri yine 50 100 online ile tutunmaya çalışıyor
Günümüz oyunncu kitlesi yeni şeylere alışık değil yeni bir sistem ile gelen adama bu ne ya böyle saçmalık mı olur biz bildiğimiz gibi devam ederiz der ve 1.8 opskyblock sunucusunda oynamaya devam eder bu yüzden bana göre artık kitlenin tıkandığı yer burası ilerisi de gelmez bir kaç seneye kalmaz tamamıyla kitle de ölecektir zaten o yönde gidiyor
Evet ek olarak o 50 100 online çekenlerde çoğunlukla bot hesaplardan oluşuyor. Zaten Türk Skyblock anlayışı da farm yap, afk bırak mantığıyla oluşmuş. Halbuki Skyblock yalnızca bundan ibaret değil. Ve Türk oyuncularının yeni sistemler karşısında şaşırması veya anlayamaması da normal. Ben de yabancı sunuculara girdiğimde yenilikleri görünce şaşırıyorum ve anlayamıyorum hemen. Anlamak ve alışmak için oynamam ve öğrenmem gerekiyor ki Türk oyuncu kitlesi genellikle bunu yapmak istemiyor gibi.
Klasik olmak ve kopya olmak kolay, az masraflı ve sanırım daha çok talep gördüğü için haliyle sunucu sahipleri de buna yöneliyor gibi.

Bu arada sadece Türk sunucuları değil Türk dizileri de böyle :D ama talep görüyor

Sizce yabancı sunucuların Skyblock ve diğer modlarını paket yapıp piyasaya sürsem Türk sunucuları değişir mi ve oyuncular da bunu sever mi?

Sizce yabancı sunucuların Skyblock ve diğer modlarını paket yapıp piyasaya sürsem Türk sunucuları değişir mi ve oyuncular da bunu sever mi?
Bana göre sevmeyecektir çünkü artık sabit şeylere alışmışlar. Hypixel tarzı bir skyblock gelirse tutmayacağını düşünüyorum şahsen hatta bir ara bir örneği de vardı

Aynen TR kitlesi sadece 2 büyük sunucuda oynuyor ve piyasada 50-100 üzeri oyunculu sunucu yok, hatta bot basıyorlar.
TR kitlesi basit ve detaylı sistemlere yönelir, yıllardan alışagelmiş sistemleri birden tamamen değiştirip adamlara alın oynayın diyemezsiniz. Yönetim ve düşünce hakkında bir gram bilginiz olmadığı aşikar. Yıllardır aynı konular. Millet niye 1.14 geçmiyor, niye Hypixel Skyblock falan oynanmıyor, niye rpg oynanmıyor: Çünkü sen seviyorsun onu başkaları sevmiyor. Adamların bunu oynaması için bir sebebi olmalı. Zevkine girdiği oyunda niye kafa ağrıtsın? Bilmediği şeyle niye zamanını kaybetsin, zaten elinde zevkli bir şey varken. Senin bunu sevdirmen için en başında adama bunu iyi bir şekilde pazarlaman, tanıtman gerekiyor ki bu tür modlar oynansın ama bunu tüm piyasanın yapması gerekiyor. Sen bunu tek başına yapamayacağına göre oynanmayacak ve gelip burada ağlayacaksın. Bu yüzden aynı şeyleri oynamaya devam.

Doğru doğrusu. Oyuncular gelişemiyor. AFK simulatörlerine alışmışlar ki başka şeyler hoşlarına gitmiyor. Ne bileyim hypixele giriyorsun tonlarca minigame var... Yani baya birşey var Türkiyeye gelince çocuklar afk kasıyor... Ne bileyim bizim Türkler olarak keyfimiz mi bozuk? Bizde bi problemmi var?

Ne bileyim gerçekten Orjinal content projeleri de çıktı (Bir tanesi "Nope" adlı biri tarafından yapılıyor) fakat proje uzun süredir duraksamada(real life)... Adam açsa bile tutmaz... Tutsa bile Robot Olmicak gerçekten oyunu severek oynayanları çeker. Şuanki Bot ile pek farkı olmayan bütün gün sunucuda AFK kasan oyuncuları çekiceğini hiç sanmıyorum
%90 Eminimki o oyuncularda 1000 TL ödüllü şeyler falan var diye para yatırıyordur... ŞU KİŞİ 1000 TL YATIRDI- Falan.... Yok yani gelişicekseniz TR Kitlesinden gelişme beklemeyin...ChatCBT ile yakında sunucu kurmaya başlıyacağız zaten.

Aynen TR kitlesi sadece 2 büyük sunucuda oynuyor ve piyasada 50-100 üzeri oyunculu sunucu yok, hatta bot basıyorlar.
TR kitlesi basit ve detaylı sistemlere yönelir, yıllardan alışagelmiş sistemleri birden tamamen değiştirip adamlara alın oynayın diyemezsiniz. Yönetim ve düşünce hakkında bir gram bilginiz olmadığı aşikar. Yıllardır aynı konular. Millet niye 1.14 geçmiyor, niye Hypixel Skyblock falan oynanmıyor, niye rpg oynanmıyor: Çünkü sen seviyorsun onu başkaları sevmiyor. Adamların bunu oynaması için bir sebebi olmalı. Zevkine girdiği oyunda niye kafa ağrıtsın? Bilmediği şeyle niye zamanını kaybetsin, zaten elinde zevkli bir şey varken. Senin bunu sevdirmen için en başında adama bunu iyi bir şekilde pazarlaman, tanıtman gerekiyor ki bu tür modlar oynansın ama bunu tüm piyasanın yapması gerekiyor. Sen bunu tek başına yapamayacağına göre oynanmayacak ve gelip burada ağlayacaksın. Bu yüzden aynı şeyleri oynamaya devam.
Sen sanırım OPSKYBLOCK sunucusu açıyor veyahut bu tarz sunucularda takılmayı seviyorsun.

Aksine gerçekten neden açılan TR RPG sunucuları tutmadı?
Sebebi sen ve senin gibi düşünenlerdi sanırsam. Ne demek zevkine girdiği oyunda kafa ağırtsın? Ne düşünüyorsun sen oynadıkları 1.8 OPSKYBLOCK! OPFACTİON!! cart curt her ne ise orada bana göre tryhard çoluk çocuk kaynıyor.

'Yönetim ve düşünce hakkında bir gram bilginiz olmadığı aşikar' üzgünüm fakat tek amacım hiçbir zaman para kazanmak olmadı :D Bu düşünce yapın seni oldukça geri götürür eminim.

Günümüz Minecraft Türkiye'si hiçbir zaman gelişmeyecek iyi günler iyi forumlar.

Sen sanırım OPSKYBLOCK sunucusu açıyor veyahut bu tarz sunucularda takılmayı seviyorsun.

Sebebi sen ve senin gibi düşünenlerdi sanırsam. Ne demek zevkine girdiği oyunda kafa ağırtsın? Ne düşünüyorsun sen oynadıkları 1.8 OPSKYBLOCK! OPFACTİON!! cart curt her ne ise orada bana göre tryhard çoluk çocuk kaynıyor.

'Yönetim ve düşünce hakkında bir gram bilginiz olmadığı aşikar' üzgünüm fakat tek amacım hiçbir zaman para kazanmak olmadı :D Bu düşünce yapın seni oldukça geri götürür eminim.

10/10

Çok doğru fakat SonOyuncu ve CraftRise varken hub sunucuların tutması biraz zor. Zaten bildiğiniz üzere BetaCraft çok büyük bir sunucuydu fakat yönetiminin bazı hatalarından dolayı sunucu battı.

Türk oyuncularının kafa yapısı değişmediği sürece hayır.

:D
Ne OPSkyblock kaldı ne OPFaction kaldı. Millet sadece yeni sürüm survival odaklı ve pvp odaklı oynuyor. Minecraft TR kitlesi PvP üzerine kurulmuşken ve hala pvp üzerine devam ederken bu tür şeylerin tutmaması gayet normal. Ayrıca kendi sunucumda RPG'deki bazı şeyleri örneğin: modelli bossların bulunduğu zindan sistemi, özel setler, büyüler vs. bulunuyor. Oyuncuların deneyimini baştan aşağı ama sevecekleri şekilde değiştiriyorum. Boş yapma yok beni geri götürürmüş falan :D TR piyasasında her zaman aktif rol oynamışımdır. Yeni bir şeyleri piyasaya sunan ve getiren benim, bensem geri gitmemin de pek imkanı yok gibi. Sadece burada lafını yapıp asla bir şey yapmayan sizlerin bu duruma bir çare bulabileceğini "düşüncelerinizle" sanmıyorum. Elde tutulur bir şey yaptığın veya yaptığınız zaman buraya gelip tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl