w0in
çok doğru.Bence, SonOyuncu veya CraftRise gibi sunucular piyasada olduğu sürece, hiçbir sunucu 50-100 oyuncu aralığını aşamaz. Aşsa bile, belirli bir noktadan sonra ya kapanır ya da aşma nedeni genellikle AFK hesaplarından kaynaklanır. Türk insanının zihniyeti değişmedikçe ve aynı şeylere sıkışıp kaldıkça, iyi sunucular her zaman kapanır veya batmaya mahkumdur. Açıkçası, bu konuda yapabileceğimiz pek bir şey yok. Piyasa yıllardır aynı şekildeydi ve gelecekte de aynı kalacağını düşünüyorum. En iyi sistemleri ekleseniz bile veya duymadığınız şeyler yapmaya kalkışsanız bile, pek bir şey değişmez. Binlerce Türk Lirası harcamanın reklamcılıkta fark yaratacağını düşünen insanlar var, ama sunucunuz iyi ise oyuncular zaten kendiliğinden gelir. Kendiliğinden gelmiyorsa, bu, oyuncuların sunucuda kalmayacakları anlamına gelir, reklam yapmanıza rağmen. Neyse, fazla konuşmaya gerek yok gibi görünüyor;
bu piyasa değişmez.
furkann.sr
xdredd.
Önncelikle anlaşıldı senin dilinde konuşmam gerekiyor.:D
Ne OPSkyblock kaldı ne OPFaction kaldı. Millet sadece yeni sürüm survival odaklı ve pvp odaklı oynuyor. Minecraft TR kitlesi PvP üzerine kurulmuşken ve hala pvp üzerine devam ederken bu tür şeylerin tutmaması gayet normal. Ayrıca kendi sunucumda RPG'deki bazı şeyleri örneğin: modelli bossların bulunduğu zindan sistemi, özel setler, büyüler vs. bulunuyor. Oyuncuların deneyimini baştan aşağı ama sevecekleri şekilde değiştiriyorum. Boş yapma yok beni geri götürürmüş falan :D TR piyasasında her zaman aktif rol oynamışımdır. Yeni bir şeyleri piyasaya sunan ve getiren benim, bensem geri gitmemin de pek imkanı yok gibi. Sadece burada lafını yapıp asla bir şey yapmayan sizlerin bu duruma bir çare bulabileceğini "düşüncelerinizle" sanmıyorum. Elde tutulur bir şey yaptığın veya yaptığınız zaman buraya gelip tebrik ederim.
Önncelikle anlaşıldı senin dilinde konuşmam gerekiyor.
Sunucuna 2 3 şey ekleyip MythicMobs veyahut herhangi farklı bir mob plugini ile mob değiştirince itemsadder ile ruby set zart zurt ekleyince yenilik getirmiyorsun. Sunucun aktif mi onu bile bilmiyorum adını da ilk defa duyuyorum zaten. Günümüz sunucularına baktığında hala oynanan tek tük modlar OP modlar. Survival kitlesi? PVP Kitlesi? Minecraft TR? sarhoş mu girip okuyorsun/yazıyorsun pek anlamış değilim ama sanıyorum ki kafan güzel.
'Sadece burada lafını yapıp asla bir şey yapmayan sizlerin bu duruma bir çare bulabileceğini "düşüncelerinizle" sanmıyorum.'
Hiçbir zaman sadece burada lafını yapmakla kalmadım. Ben her zamann yenilik getirmek isteyen biri olmuşumdur lakin neden sunucu açayım? Eleştiri yapma hakkına sahibim ve gördüğüm her konuya hür bir şekilde eleştirimi yapıyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!