BountyHunter33
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Stone_33
Discord:
_kelle_avcisi_
_kelle_avcisi_
yok
teşşekkürler sorarım ben mobil oyuncusuydum bedrock oynuyordum bu sene başladım ayarlar tamam ama kısayol tuşlarının çoğu bende yoktamı tamına 6 yada yada 5 yıllık minecraft Tecrübem var sıkıntı yada bilmediğiniz bişi olursa sorabilirsiniz
_kelle_avcisi_
yok
_kelle_avcisi_
jwkdlajdwaoturduk sunucunun kefini bekliyoruz :|
yok
gecenin 2sinde craft yaparken sıkıldım odunları tektek dönüştürmekten 2 saat aradım shift +sağ click yapınca tek seferde dönüştürebildiğimi öğrendim chunk nasıl yenilenir onu öğrendim fnxtfShift genellikle kullanılır çoğu işte yardımcı olur bende bazı kısayolları bilmyiorum ama zaman zaman öğrendim hala bilmediklerim var oyun hakkındada bilgim çok
_kelle_avcisi_
yok
aynen bende araştırmıyom ama dün şalterler atmıştı artık :Dben araştırsam öğrenirim ama araştırmıorum zamanla kendiğilinden öğreniyo insan
yok
_kelle_avcisi_
_kelle_avcisi_
yok
rgserzhdre :D aternostan sunucu açtığıma pişman oldum gibi hepsimi böyleYani sabahtan akşama kadar teker teker Farm Yapmaya Kalksak 10 yıl sürer heralde :D
yok
ordanOyundan mı konuşuruz (chat Yani) yoksa buradan mı buradansa biraz sıkıntı olur bana couldown veriyoda
_kelle_avcisi_
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!