benimle oynayabilicek oyuncu/oyuncular arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndwkamdnskldalwkdwa

tamı tamına 6 yada yada 5 yıllık minecraft Tecrübem var sıkıntı yada bilmediğiniz bişi olursa sorabilirsiniz
teşşekkürler sorarım ben mobil oyuncusuydum bedrock oynuyordum bu sene başladım ayarlar tamam ama kısayol tuşlarının çoğu bende yok 😅

Shift genellikle kullanılır çoğu işte yardımcı olur bende bazı kısayolları bilmyiorum ama zaman zaman öğrendim hala bilmediklerim var oyun hakkındada bilgim çok

oturduk sunucunun kefini bekliyoruz :|

Shift genellikle kullanılır çoğu işte yardımcı olur bende bazı kısayolları bilmyiorum ama zaman zaman öğrendim hala bilmediklerim var oyun hakkındada bilgim çok
gecenin 2sinde craft yaparken sıkıldım odunları tektek dönüştürmekten 2 saat aradım shift +sağ click yapınca tek seferde dönüştürebildiğimi öğrendim chunk nasıl yenilenir onu öğrendim fnxtf

ben araştırsam öğrenirim ama araştırmıorum zamanla kendiğilinden öğreniyo insan

başlicak şimdi haberin ola

Yani sabahtan akşama kadar teker teker Farm Yapmaya Kalksak 10 yıl sürer heralde :D

Oyundan mı konuşuruz (chat Yani) yoksa buradan mı buradansa biraz sıkıntı olur bana couldown veriyoda

ee giremiyom nabıcam ben .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl