Beni Eleştirin - Kişisel Problemlerinizi Dile Getirin.

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

Elsewhere (2).png

Merhabalar. Hepinizin bildiği gibi Türkiye'nin en büyük Minecraft destek platformuyuz. Doğal olarak da bu büyük kitle içerisinden beni seven ve saygı duyan kadar, sevmeyen ve saygı duymayan da var ve bunlar gayet normal. Bu konuyu açmamın sebebi beni eleştirmeniz ve tavsiye sunmanız. Sadece benim hakkımda veya adalet anlayışımda gördüğünüz sorunları yazarsanız sevinirim. Kendimi sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda öz eleştiri yaparak geliştirmeyi çok isterim.
Kısacası burada istediğiniz gibi beni gömebilir, eleştirinizi yapabilirsiniz. :melek:

Moderatör tarafından düzenlendi:
@Hai İstifasını istiyoruz :D çok yaşlandı sadece yep

Ben uzun zamandır forumdayım seni ilk defa görüyorum.

Valla bende ilk defa görüyorum

Ben ve 2-3 kişilik iç bir ekip fikir alış-verişi yaparak düzenliyoruz evet.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sana da merhaba. İlk defa görmen ilginç :D
Bilmem hiç göstermiyorsundur belki kendini :D

Vallahi bende ilk defa görüyorum sizi ve şimdi tanışmış olduk :D kusura bakma tanımadığım için eleştiremem. :D

@Hai istifa etsin, daha düzgün insanlar işin başındayken karışmasın. Zaten aktif olduğu yok, parti kur oy verelim Batu başkan. :)

Daha önce yaşadığım problemlerden ötürü foruma girmemiştim. Yönetim ile üyeler arası uçurumlar vardı. Ban yemiştim neden niçin olduğu üyelere belirtilmiyor susturuluyor uz yine öyle üyelere niçin olduğu belirtilmiyor. Umarım bu sorunlar çözülmüştür ve ne demek istediğim anlaşılmıştır.

Daha önce yaşadığım problemlerden ötürü foruma girmemiştim. Yönetim ile üyeler arası uçurumlar vardı. Ban yemiştim neden niçin olduğu üyelere belirtilmiyor susturuluyor uz yine öyle üyelere niçin olduğu belirtilmiyor. Umarım bu sorunlar çözülmüştür ve ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Tüm yetkili ekibimiz artık eskiye bağlı kalmamakla birlikte discord üzerinden ve özel mesaj üzerinden destek vermektedir. Herhangi bir probleminizde tüm üyelere sağladığım desteği size de zevkle sağlarım. Mesaj yerine ulaştı :evet:

Şaka mı bu :D hadi bakalım.

1.Bilmiyorum, senin yaptığın şeyleri pek bilmiyorum ama etkinliklerin güzel :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl