Beni Eleştirin - Kişisel Problemlerinizi Dile Getirin.

Mağaradan yeni çıktım kimsin acaba kimin nesisin

Mağaradan yeni çıktım kimsin acaba kimin nesisin
Kimsenin bir şeyi değilim :melek:. Sıradan bir insanım 3 yıldır belirli aralıklarla forumda bu görevi yaptım ve en aktif olduğum süreç bu oldu. Profilimde bir tık bilgilenmeye daha ulaşabilirsin sanırım.

Beni acilen değerlendirmeniz gerekiyor. Biraz profilimi gez..
senin detaylı incelemeni ben yapardım da şu sıralar zamanım yok bir kaç haftaya hatırlat xd
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Batuhan Yenidogan beyefendiye gelirsek, aramızda biraz sürtüşme olsa bile kendisini genel anlamda seviyorum diyebilirim fakat bazen enteresan tavırları olabiliyor. örneğin "üyelerle bire bir problem çözme odaklı ilgilenmeye çalışıyorum" diyor ve yazdığım mesaja 10 gün sonra cevap veriyor :D neyse, dediğim gibi ne kadar sürtüşsek de iisn

senin detaylı incelemeni ben yapardım da şu sıralar zamanım yok bir kaç haftaya hatırlat xd
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Batuhan Yenidogan beyefendiye gelirsek, aramızda biraz sürtüşme olsa bile kendisini genel anlamda seviyorum diyebilirim fakat bazen enteresan tavırları olabiliyor. örneğin "üyelerle bire bir problem çözme odaklı ilgilenmeye çalışıyorum" diyor ve yazdığım mesaja 10 gün sonra cevap veriyor :D neyse, dediğim gibi ne kadar sürtüşsek de iisn
Teşekkür ediyorum. Son zamanlarda uyku düzeni bozukluklarından dolayı mesajlar gözümden kaçıyor eleştirinde gayet haklısın.

Eski olupta tanımayan mı var? :D Forumdan belki çıkartamazlar fakat discord üzerinde konuşan kişiler mutlaka bilir. :)

normal kullanıcılar sadece cevapla ile tanınabiliyor insanlarla tanışması fikirleri dinlenmesi gerek

normal kullanıcılar sadece cevapla ile tanınabiliyor insanlarla tanışması fikirleri dinlenmesi gerek
Fikirlerinizi dinliyorum ve hepinizin dinlemek isterim bunun için discord üzerinde aktifim. Birebir konuşmak isterseniz özel mesaj yoluyla discordda gene yardımcı oluyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl