Ben yokken ekip falan mı değişti??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.057
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Bir süredir yoktum ve dikkat etmedim yönetici ve ekip komple değişti mi?

Garp v.s yok batuhan falan 100dev diye biri gelmiş Yusuf hala sitenin sahibi değil mi?

Eh, sanırsam birkaç kez.

Ekip çok değişti.

Garp v.s yok batuhan falan 100dev diye biri gelmiş Yusuf hala sitenin sahibi değil mi?
ÇOK kez deyişti. Şuanki hali pek hoşuma gitmiyor ama daha iyileşiceğini de sanmıyorum. Anca bi siteye yeni görünüş vb eklenir ama gine aynı şeyler devam edicek...

Garpdan sonra 4 5 kişi üst yönetimde değişti örneğin hostlayıcının sahibi falan geçti sonra değişti falan

Merhaba @CAN147,

Merak etme, hâla @Hai bu forumun sahibi ve şu anda @Batuhan Yenidogan yönetimindeyiz. Ekip komple değişti denilebilir, alanında iyi insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz. Yönetim olarak diğer ekip arkadaşlarımızın ve siz değerli üyelerimizin önerilerini dinlemekten memnuniyet duyuyoruz!

Herhangi bir öneriniz varsa ve bize bunu paylaşmak istiyorsanız bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz, sol tarafta adım yazıyor.

MC-TR 4.0 çok yakında sizlerle buluşacak...

Merhaba @CAN147,

Merak etme, hâla @Hai bu forumun sahibi ve şu anda @Batuhan Yenidogan yönetimindeyiz. Ekip komple değişti denilebilir, alanında iyi insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz. Yönetim olarak diğer ekip arkadaşlarımızın ve siz değerli üyelerimizin önerilerini dinlemekten memnuniyet duyuyoruz!

Herhangi bir öneriniz varsa ve bize bunu paylaşmak istiyorsanız bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz, sol tarafta adım yazıyor.

Ekip komple değişti deyip kaliteli insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz sözü eski ekip üyelerine saygısızlıktır, bir önceki ekip üyeleri kaliteli insanlar değil miydi? Ya da onlar gibi 1-2 ay kalıp gitmeyeceğiniz ne malum? Yıllardır dediğim gibi bu forumu gönüllüler yönetmeye devam ettiği sürece kitle bölünmeye ve forum trafik kaybetmeye devam edecek. MC-TR kendi içinde bir amaç belirlemiş değil, sürekli birilerine yetki veriyor ve düzeltebilecek mi bakalım diye deniyor. Ama düzeltemezler çünkü düzeltebilecek problem analizine ve bunu uygulayabilecek bilgiye sahip değiller. 2018 verileriyle kıyasladığımızda forumun aktifliği 4 e hatta 5 e katlamalıydı ama yapamadı, çünkü yönetim sürekli taraf tuttu insanları saçma sapan yasakladı, aktifliği düşürecek her türlü şeyi neredeyse yaptı. Eskiden 50 aktifi olan sabit sunucu iyi oluyordu ve sağlam para kazanıyordu, aktiflik ve oyuncu sayısı o kadar arttı ki saçma sapan sunucular bile 100-200 oynatabiliyor ama foruma baktığımızda bunu yapamadı, net bir şekilde trafik artışı yaşanması gerekiyordu ama büyük bir başarı göstererek trafik kaybetti. Saçma sapan kendinizden soğuttuğunuz adamlar bbb'e geçti ve | Sunucular -> Oyuncucular -> Satıcılar döngüsüne büyük darbe indirdi. @Hai forumu bir hobi olarak görmeyi bırakıp genç ve dinamik bir CEO alırsa olay çözülecektir, iyi forumlar.

Ekip değişti lakin aynı tas aynı hamam

Ekip komple değişti deyip kaliteli insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz sözü eski ekip üyelerine saygısızlıktır, bir önceki ekip üyeleri kaliteli insanlar değil miydi? Ya da onlar gibi 1-2 ay kalıp gitmeyeceğiniz ne malum? Yıllardır dediğim gibi bu forumu gönüllüler yönetmeye devam ettiği sürece kitle bölünmeye ve forum trafik kaybetmeye devam edecek. MC-TR kendi içinde bir amaç belirlemiş değil, sürekli birilerine yetki veriyor ve düzeltebilecek mi bakalım diye deniyor. Ama düzeltemezler çünkü düzeltebilecek problem analizine ve bunu uygulayabilecek bilgiye sahip değiller. 2018 verileriyle kıyasladığımızda forumun aktifliği 4 e hatta 5 e katlamalıydı ama yapamadı, çünkü yönetim sürekli taraf tuttu insanları saçma sapan yasakladı, aktifliği düşürecek her türlü şeyi neredeyse yaptı. Eskiden 50 aktifi olan sabit sunucu iyi oluyordu ve sağlam para kazanıyordu, aktiflik ve oyuncu sayısı o kadar arttı ki saçma sapan sunucular bile 100-200 oynatabiliyor ama foruma baktığımızda bunu yapamadı, net bir şekilde trafik artışı yaşanması gerekiyordu ama büyük bir başarı göstererek trafik kaybetti. Saçma sapan kendinizden soğuttuğunuz adamlar bbb'e geçti ve | Sunucular -> Oyuncucular -> Satıcılar döngüsüne büyük darbe indirdi. @Hai forumu bir hobi olarak görmeyi bırakıp genç ve dinamik bir CEO alırsa olay çözülecektir, iyi forumlar.
Baya yürekli birşey olmuş. Bende katılıyorum. Malesef zamanında böyle şeyler anlamazdım ama bize gerçekten yeni bir CEO Olabilir. Yoksa bu forum ya başka bi forum yüzünden müşteri kaybedicek yada artık millet taşıyamiyacak... sonuçta burdaki forumdaki çoğu kişi "veteran" denicek kadar yaşlandı yani...

Merhaba @CAN147,

Bunu saygısızlık olarak kabul ediyorum ne yani bir önceki ekipte iyi degilmiydi veya daha önceki ekipte kalitesizmiydi kaliteli insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz sözü eski ekip üyelerine saygısızlıktır direk bu konuda bir özür bekliyoruz kusura bakma @emirtemur ama bir eski yönetimde olup ayrılanlar kalitesiz insanlar mı demek istiyorsun ben mi yanlış anladım.

bu bindev kim tanımıyom da @1000dev

Eski yönetime laf atan yok arkadaşlar, Ayrıca eski yönetim ekipteyken forumu kimse takmıyordu. Bunun kanıtları elimde bu yüzden kendi üstüne alınan arkadaş foruma bakın dediğim zaman işteyim diyip yine takmadınız. Asıl şuanki ekibe karşı çıkan kişiler forum batarken neredeydi? Yönetim yine değişmeseydi forumda ilerlemeler kaydedilmeyecekti. Bunun tüm kanıtları mevcut.

Eski yönetime laf atan yok arkadaşlar, Ayrıca eski yönetim ekipteyken forumu kimse takmıyordu. Bunun kanıtları elimde bu yüzden kendi üstüne alınan arkadaş foruma bakın dediğim zaman işteyim diyip yine takmadınız. Asıl şuanki ekibe karşı çıkan kişiler forum batarken neredeydi? Yönetim yine değişmeseydi forumda ilerlemeler kaydedilmeyecekti. Bunun tüm kanıtları mevcut.
şaundada pek bişey olmadı hocam ama bişey demicem

Merhabalar,
Bu konuya yazma ihtiyacında bulundum.

Foruma yönetici olarak geleli 2.5 ay oldu, bu süre içerisinde birçok iş yaptık. Yönetici olduğum ilk aylarda forumun ekibi daha dinamikti çünkü genç arkadaşlarımız vardı fakat yaz tatilinin bitmesi itibariyle forumun ekibinin yaşını yükseltme kararı aldım.

@IExlusive ile ekibi baştan aşağı değiştirdik alanında en iyi kişileri seçmeye çalıştık.

Forum ekibi neden değişti;
Artık forumun asıl sahibi @Hai'dir @Batuhan Yenidogan ve @1000dev olarak bizler sadece bu forumun yöneticisiyiz. Forumu daha iyi yerlere getirmek amacıyla 2.5 ay önce foruma yönetici olarak tekrardan katıldım. Eski yönetici ve eski yetkililere laf söyleyen asla olamaz @emirtemur arkadaşımız sadece "foruma alanında daha iyi liyakatli kişileri alıyoruz" demek istediği bir açıklama yazmıştır, her eski yetkili üyemiz bizim için değerlidir.

Gelelim neden yenilikler duyurulmuyor neden bir güncelleme paylaşılmıyor;
MC-TR 4.0
teması ile birlikte birçok güncelleme ve yenilik yayınlayacağız bunun yol haritasını çizmeye başladım, forumda ufak güncelleme ve yenilik yapıyorum fakat bunları yaparken 10 kere düşünmek zorundayım çünkü rastgele bir güncelleme getirirsem ne kadar ilgi göreceğini bilmiyorum.
Eski yöneticiler iyi güncelleme ve içerik paylaşıyordu fakat bunları forum üyeleri istemiyordu, forumda gereksiz css kodları, gereksiz flamalar gibi birçok şeyler mevcut ve bu forumun performansını etkiliyor çünkü bazı flamalar animasyonlu olduğu için gereksiz önbelleğe yükleme yapabiliyor. Yeni temada bu tür şeyler olmayacak.

Spoiler: Yeni güncellemelerle birlikte kaynaklar bölümü foruma eklenecektir.

Forumun neden bu halde;
Minecraft artık ilgi görmüyor, forumlarda ilgi görmüyor maalesef bunun bir çözümü yok çünkü eski minecraft oyuncularının yaşları büyüdü ve bilgisayarda vaktini geçirmeyen birçok kişi var.
Yeni Minecraft kitlesini foruma kazandırmaya yılbaşından sonra başlayacağız, forum içi etkinlik yerine artık video şeklinde etkinliklerde yapmaya başlayacağız ve bu videoları Youtube kanalımızda yayınlamaya başlayıp, forum için bir sosyal medya ekibi kuracağız.

Öneri ve Eleştiri;
Discord üzerinden veya forumdan bana önerilerinizi sunabilirsiniz her üyemizin sözlerini dikkate alıyorum, öneri ve eleştirilerinizi bizzat dinlemek isterim.

Konu amacına çıkacağından şüphelendiğim için konuyu kilitleme kararı aldım, forum ile ilgili bir tartışma konusunu yakın bir zamanda açacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl