ÇOK kez deyişti. Şuanki hali pek hoşuma gitmiyor ama daha iyileşiceğini de sanmıyorum. Anca bi siteye yeni görünüş vb eklenir ama gine aynı şeyler devam edicek...Bir süredir yoktum ve dikkat etmedim yönetici ve ekip komple değişti mi?
Garp v.s yok batuhan falan 100dev diye biri gelmiş Yusuf hala sitenin sahibi değil mi?
XBrexorX#2521
Garpdan sonra 4 5 kişi üst yönetimde değişti örneğin hostlayıcının sahibi falan geçti sonra değişti falanBir süredir yoktum ve dikkat etmedim yönetici ve ekip komple değişti mi?
Garp v.s yok batuhan falan 100dev diye biri gelmiş Yusuf hala sitenin sahibi değil mi?
BeyazPolis#1044
Ekip komple değişti deyip kaliteli insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz sözü eski ekip üyelerine saygısızlıktır, bir önceki ekip üyeleri kaliteli insanlar değil miydi? Ya da onlar gibi 1-2 ay kalıp gitmeyeceğiniz ne malum? Yıllardır dediğim gibi bu forumu gönüllüler yönetmeye devam ettiği sürece kitle bölünmeye ve forum trafik kaybetmeye devam edecek. MC-TR kendi içinde bir amaç belirlemiş değil, sürekli birilerine yetki veriyor ve düzeltebilecek mi bakalım diye deniyor. Ama düzeltemezler çünkü düzeltebilecek problem analizine ve bunu uygulayabilecek bilgiye sahip değiller. 2018 verileriyle kıyasladığımızda forumun aktifliği 4 e hatta 5 e katlamalıydı ama yapamadı, çünkü yönetim sürekli taraf tuttu insanları saçma sapan yasakladı, aktifliği düşürecek her türlü şeyi neredeyse yaptı. Eskiden 50 aktifi olan sabit sunucu iyi oluyordu ve sağlam para kazanıyordu, aktiflik ve oyuncu sayısı o kadar arttı ki saçma sapan sunucular bile 100-200 oynatabiliyor ama foruma baktığımızda bunu yapamadı, net bir şekilde trafik artışı yaşanması gerekiyordu ama büyük bir başarı göstererek trafik kaybetti. Saçma sapan kendinizden soğuttuğunuz adamlar bbb'e geçti ve | Sunucular -> Oyuncucular -> Satıcılar döngüsüne büyük darbe indirdi. @Hai forumu bir hobi olarak görmeyi bırakıp genç ve dinamik bir CEO alırsa olay çözülecektir, iyi forumlar.Merhaba @CAN147,
Merak etme, hâla @Hai bu forumun sahibi ve şu anda @Batuhan Yenidogan yönetimindeyiz. Ekip komple değişti denilebilir, alanında iyi insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz. Yönetim olarak diğer ekip arkadaşlarımızın ve siz değerli üyelerimizin önerilerini dinlemekten memnuniyet duyuyoruz!
Herhangi bir öneriniz varsa ve bize bunu paylaşmak istiyorsanız bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz, sol tarafta adım yazıyor.
MC-TR 4.0 çok yakında sizlerle buluşacak...
Baya yürekli birşey olmuş. Bende katılıyorum. Malesef zamanında böyle şeyler anlamazdım ama bize gerçekten yeni bir CEO Olabilir. Yoksa bu forum ya başka bi forum yüzünden müşteri kaybedicek yada artık millet taşıyamiyacak... sonuçta burdaki forumdaki çoğu kişi "veteran" denicek kadar yaşlandı yani...Ekip komple değişti deyip kaliteli insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz sözü eski ekip üyelerine saygısızlıktır, bir önceki ekip üyeleri kaliteli insanlar değil miydi? Ya da onlar gibi 1-2 ay kalıp gitmeyeceğiniz ne malum? Yıllardır dediğim gibi bu forumu gönüllüler yönetmeye devam ettiği sürece kitle bölünmeye ve forum trafik kaybetmeye devam edecek. MC-TR kendi içinde bir amaç belirlemiş değil, sürekli birilerine yetki veriyor ve düzeltebilecek mi bakalım diye deniyor. Ama düzeltemezler çünkü düzeltebilecek problem analizine ve bunu uygulayabilecek bilgiye sahip değiller. 2018 verileriyle kıyasladığımızda forumun aktifliği 4 e hatta 5 e katlamalıydı ama yapamadı, çünkü yönetim sürekli taraf tuttu insanları saçma sapan yasakladı, aktifliği düşürecek her türlü şeyi neredeyse yaptı. Eskiden 50 aktifi olan sabit sunucu iyi oluyordu ve sağlam para kazanıyordu, aktiflik ve oyuncu sayısı o kadar arttı ki saçma sapan sunucular bile 100-200 oynatabiliyor ama foruma baktığımızda bunu yapamadı, net bir şekilde trafik artışı yaşanması gerekiyordu ama büyük bir başarı göstererek trafik kaybetti. Saçma sapan kendinizden soğuttuğunuz adamlar bbb'e geçti ve | Sunucular -> Oyuncucular -> Satıcılar döngüsüne büyük darbe indirdi. @Hai forumu bir hobi olarak görmeyi bırakıp genç ve dinamik bir CEO alırsa olay çözülecektir, iyi forumlar.
BloodyX#4069
Bunu saygısızlık olarak kabul ediyorum ne yani bir önceki ekipte iyi degilmiydi veya daha önceki ekipte kalitesizmiydi kaliteli insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz sözü eski ekip üyelerine saygısızlıktır direk bu konuda bir özür bekliyoruz kusura bakma @emirtemur ama bir eski yönetimde olup ayrılanlar kalitesiz insanlar mı demek istiyorsun ben mi yanlış anladım.Merhaba @CAN147,
Merak etme, hâla @Hai bu forumun sahibi ve şu anda @Batuhan Yenidogan yönetimindeyiz. Ekip komple değişti denilebilir, alanında iyi insanlarla çalışmayı tercih ediyoruz. Yönetim olarak diğer ekip arkadaşlarımızın ve siz değerli üyelerimizin önerilerini dinlemekten memnuniyet duyuyoruz!
Herhangi bir öneriniz varsa ve bize bunu paylaşmak istiyorsanız bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz, sol tarafta adım yazıyor.
MC-TR 4.0 çok yakında sizlerle buluşacak...

benjamin17
şaundada pek bişey olmadı hocam ama bişey demicemEski yönetime laf atan yok arkadaşlar, Ayrıca eski yönetim ekipteyken forumu kimse takmıyordu. Bunun kanıtları elimde bu yüzden kendi üstüne alınan arkadaş foruma bakın dediğim zaman işteyim diyip yine takmadınız. Asıl şuanki ekibe karşı çıkan kişiler forum batarken neredeydi? Yönetim yine değişmeseydi forumda ilerlemeler kaydedilmeyecekti. Bunun tüm kanıtları mevcut.

1000dev
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!