konuya yorum yapan arkadaşlara gelecek olursak thelegend dediğiniz adam 400 liraya eklenti yapıp milletin istediği sistemleri eksik yapan eksik olduğunu söyleyince "bana yazılan dokumanı kodladım beni ilgilendirmez" diyen birisi. ayrıca dolandırıcılık yapıp konuda kanıtlanınca banlanıp eski yönetimin resmen "anne şefkati" ile bu emek dolu foruma geri alınması ile tekrardan başlamış
grim tanımıyorum bile bi yerde kuyruğuna bastım muhtemelen
beyaz polise hiç gelmiyorum bile kendisi milletten ödünç kullandmadıkları spigotu isteyen yabancı birisi gördüğünde çeviriden konuşmaya çalışan birisi
Ekli dosyayı görüntüle 199647Ekli dosyayı görüntüle 199648
Zamanında fork olaylarını araştırırken forkların dolandırıcılık olup olmadığı konusunda bilgi toplamaya çalışıyordum, fork yapan çoğu ekibe gittim ve yaptıkları forkları inceledim, paraları olanları incelemek icin bütçem olmadığından ya gidip crack indirdim yada bu şekilde insanlardan istedim, bu donemde benim sunucum açık bile değildi, ingilizce konusuna haklı gelirsek evet ingilizcem iyi değil,
Şimdi fork dileniyo konusuna gelelim birde, kimsenin b*ktan forkuna ihtiyacım yok bro, siz forklara binlerce dolar harcayıp 20 kişi fazla oynattırmaya devam edin, biz sınırsız kişi kaldırabilecek bir alt yapı yaptık ki ss'deki arkadaşlarda bu yüzden düşman, piyasadaki oyunu bitirdik, faction piyasasını bilmeyen varsa şoyle anlatayım, en çok kişi kaldıran ve anti hilesi iyi olanın kazandığı bir piyasa, anti hile iyi olduğunda performans iyi olmuyor, ancak anti hileyi kapatırsanızda anti hileniz olmamış oluyor, bazılarıda gidip bu forklara para veriyor, bizim yaptığımız alt yapının forkla bir alakası yok, sunucuları senkronize bağlayan bir sistem bizimkisi, türkiyede 2-3 sunucu var başka birinde yok, fork konusunu daha iyi açarsak biz direk minecraft'ın server side kısmını baştan yazabilecek bilgideyiz, hepsini olmasada en azından bize yarayacak kısmını, 2-3 tane daha minecraft dışında iş yapmayan adamların yaptığı forklara kalmadık yani kapiş?
-----------
Zamanında hocam çeken adamlardınız demeyin dedik dediniz, şimdi yemek yediğiniz kaba tükürmüyor resmen s*cıyorsunuz, zamanında client yardımlaşması için bir comminity kurmak istedim, bunun admini sen olucaktın ama sonradan vaz geçtim çünkü sen kendini geliştirmeyen, 3-5 kuruşa düşmüş bir insansın
Eğer zamanında sacmalık yapmasaydın lunarı geçebilecek bir proje yapabilirdik, lunarı geçmeyi saçma bulan varsa şunu soyleyim, konuyla alakasız ama biz modlama sistemi yapıcaktık, yani yazılım bilmeyen birisi client'a mod ekleyebilecekti, amacım tam olarak lunarı geçmek değildi, eğer siz client yapma fırsatı sunsaydınız lunar'ı belki sizin clientınıza bile taşıyabilirlerdi boyle düşünün neyse şimdi bu alakasız,
Bu bizim yazdığımız pvp server'ı, sence fork dilenmemize gerek var mı?
Edit; SS çok eski, şuan sunucu pvp atılabilir durumda, Chunklar, envanter, hitler, yürümek gibi şeyler hazır, birkaç eşyada var ayrıca