shimerra_official
Chetcommandsdaki configi vesaire kontrol ediniz, demiri alıyor ancak itemi vermiyorsa give komudunda bir sıkıntı vardır configi veya marketin olduğu data configi atarmısınız?Merhabalar Bir Bedwars marketi Yapmak istiyorum chestcommands pluginiyle yapmayı denedim hazır market aldım youtubedan Onu kullandım fakat Demiri Alıyor Ve Eşyayı Vermiyor Bedwars marketi için En iyi plugin nedir Ve Mumkunse hazır olabilirmi Arkadaşlarımla oynamak istiyorumda Aternos
.Chetcommandsdaki configi vesaire kontrol ediniz, demiri alıyor ancak itemi vermiyorsa give komudunda bir sıkıntı vardır configi veya marketin olduğu data configi atarmısınız?

mustayland
Kullandığın Bedwars Plugininin kendi market addonsu vardır. Hangi plugini kullaniyorsunMerhabalar Bir Bedwars marketi Yapmak istiyorum chestcommands pluginiyle yapmayı denedim hazır market aldım youtubedan Onu kullandım fakat Demiri Alıyor Ve Eşyayı Vermiyor Bedwars marketi için En iyi plugin nedir Ve Mumkunse hazır olabilirmi Arkadaşlarımla oynamak istiyorumda Aternos
Bedwars Rel Ve BedwarsscoreboardKullandığın Bedwars Plugininin kendi market addonsu vardır. Hangi plugini kullaniyorsun

mustayland
Bedwars Rel Market addonuBedwars Rel Ve Bedwarsscoreboard
Teşekkürler DeneyeceğimBedwars Rel Market addonuDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!