Bulundu Bedwars Marketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkanzeynep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkanzeynep

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TurkishVolkan
Merhabalar Bir Bedwars marketi Yapmak istiyorum chestcommands pluginiyle yapmayı denedim hazır market aldım youtubedan Onu kullandım fakat Demiri Alıyor Ve Eşyayı Vermiyor Bedwars marketi için En iyi plugin nedir Ve Mumkunse hazır olabilirmi Arkadaşlarımla oynamak istiyorumda Aternos

Merhabalar Bir Bedwars marketi Yapmak istiyorum chestcommands pluginiyle yapmayı denedim hazır market aldım youtubedan Onu kullandım fakat Demiri Alıyor Ve Eşyayı Vermiyor Bedwars marketi için En iyi plugin nedir Ve Mumkunse hazır olabilirmi Arkadaşlarımla oynamak istiyorumda Aternos
Chetcommandsdaki configi vesaire kontrol ediniz, demiri alıyor ancak itemi vermiyorsa give komudunda bir sıkıntı vardır configi veya marketin olduğu data configi atarmısınız?

Burda Youtube dan aldım Komutları

Ekli dosyalar

[Abandoned] ChestCommands Fork Pluginini Kullanıyorum
Buda Sunucumdan Aldığım plugin dosyası

Ekli dosyalar

Chetcommandsdaki configi vesaire kontrol ediniz, demiri alıyor ancak itemi vermiyorsa give komudunda bir sıkıntı vardır configi veya marketin olduğu data configi atarmısınız?
.

Kullandığın Bedwars Plugininin kendi market addonsu vardır. Hangi plugini kullaniyorsun

Merhaba,

Sorun çözüldüyse lütfen belirtin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl