Çözüldü BedWars/EggWars Plugini Türkçeleştirme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRepair

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Minecraft
MrBedirr
Başlıktada Belirttiğim Pluginş Kullanıyorum Tüm Dosyaları ANSI Kullanarak Türkçeleştirdim ancak Oyuna Girdiğimde Her şey İngilizce Ve Yaptığım Dosyalarda Tekrar İngilizceye Dönüşüyor.

Serverde Bulunan pluginler Multiverse-core Multiworld Placeholderapi İsterseniz Türkçeleştirdiğim Dosyalar (Belki Yanlış Birşeyi Değişmişimdir):

Ekli dosyalar

Plugine reload atmayı denediniz mi yada sunucuya reload attınız mı ?

Plugine reload atmayı denediniz mi yada sunucuya reload attınız mı ?
Türkçeleştirince bw reload error veriyor sunucuya reload atıncada türkçe dosyalar tekrar ingilizce oluyor kaç kez denedim

Verdigi hatalar neler ?

Verdigi hatalar neler ?
Oyunu açına türke dosyalar ingilizce oluyor ben içini tekrar türkçe dosyayı atıp serverde bw reload yazınca reload error ayzıyo sadece konsoldada serverdede.Serveri reload edincede dediğim gibi yine ingilizce oluyor attığım dosyalara baksanız belki yanlış bir yeri türkçeleştrmşm (komut vb.)

Mesajları düzenlerken renk kodlarına dikkat et, mesajların başında hangi renk edatı kullanılmışsa sen de ona göre düzenle veya renk kodlarını ellemeden düzenle ve Gereksiz (oyuncuların göremeyeceği) mesajları editleme.
Bu kesin değil, tahmin olarak söylüyorum.

Mesajları düzenlerken renk kodlarına dikkat et, mesajların başında hangi renk edatı kullanılmışsa sen de ona göre düzenle veya renk kodlarını ellemeden düzenle ve Gereksiz (oyuncuların göremeyeceği) mesajları editleme.
Bu kesin değil, tahmin olarak söylüyorum.
Renk kodlarına dokunmadım Zaten Oyuncuların Göremeyeceği komutlar orda editlenmiyor oda olamaz yani nedenini anlayamıyorum :/

Yazım hatası vardır %..% içinde olanları çevirme başlıkları çevirme

Dostum Eğer Bir Config ya da Language.yml Artık Her Neyse Editlemeden Sonra Kendini Sıfırlıyorsa Türkçeleştirirken Karakter Hatası Yapmışsındır. Aşağıda 2 Hata Var. Anlatmak İstediğimi Anlarsın Oradan...

Örnek Hata: 'Bu Yatağı Kıramazsın.. Göstereceği Mesajın Başı Var Sonu YOK
Örnek Hata_2: 'Bu Yumurta %player%'ın' Bu Cümlede 3 Tırnak Var Hatalıdır. Yanlış Algılar

Dostum Eğer Bir Config ya da Language.yml Artık Her Neyse Editlemeden Sonra Kendini Sıfırlıyorsa Türkçeleştirirken Karakter Hatası Yapmışsındır. Aşağıda 2 Hata Var. Anlatmak İstediğimi Anlarsın Oradan...

Örnek Hata_2: 'Bu Yumurta %player%'ın' Bu Cümlede 3 Tırnak Var Hatalıdır. Yanlış Algılar

Teşekkürler hiç farketmemişim.Senin yorumunu görmekte beni ayrı mutlu etti.[DOUBLEPOST=1513412470,1513410182][/DOUBLEPOST]

Teşekkürler hiç farketmemişim.Senin yorumunu görmekte beni ayrı mutlu etti.

Birde Bazı yerlerde ' ' işareti yok cümlelerde hepisende ' ' olması gerekiyormu

Teşekkürler hiç farketmemişim.Senin yorumunu görmekte beni ayrı mutlu etti.[DOUBLEPOST=1513412470,1513410182][/DOUBLEPOST]

Birde Bazı yerlerde ' ' işareti yok cümlelerde hepisende ' ' olması gerekiyormu
O cümlelerde renk koduda yoktur sen o cümleleri trebklendirmek istiyorsan koymalısın. Ayrıca bir şey daha var mesela o olmayan cümleleri türkçeleştirdikten sonra türkçe karakter varsa yine koymalısın çünkü dosya o karakterin fprmatını ASCII ye göre tekrar düzelticek

Sorun çözülmüştür FuryRS
O cümlelerde renk koduda yoktur sen o cümleleri trebklendirmek istiyorsan koymalısın. Ayrıca bir şey daha var mesela o olmayan cümleleri türkçeleştirdikten sonra türkçe karakter varsa yine koymalısın çünkü dosya o karakterin fprmatını ASCII ye göre tekrar düzelticek
Sayende çözdüm sorunumu çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl