Eklenti listesine belirtilen Timings adresinden ulaşabilirsiniz.plugin listeni atarsan ona gore cevap verebiliriz
_profes_
Yani acikcasi altiniza bedrock geldigini soylemissiniz bununla alakali pek plugin bilmiyorum onun disinda bir hilede vardi scaddolf muydu hile ozelligi oyle birseydi sectigin blogu altina otomatik koyuyor acaba hile kullaniyormusunuz ayriyettenhmm peki bunu ne yapıyor olabilir
Neekof
hayır hile kullanmıyorum 1.16.5 sürümünde - seviyesi olmadığı için 1 yüksekliğinin altına indiğinde survival veya creative veyada op olmasa bile ölmemek için bedrock koyuyor alta ben schem olarak lobiyi kurmak için 1.16.5 minecraftta singleplayer girip boş dünya açıp oraya kurdum şematik dosyasını ondan olabilir mi?Yani acikcasi altiniza bedrock geldigini soylemissiniz bununla alakali pek plugin bilmiyorum onun disinda bir hilede vardi scaddolf muydu hile ozelligi oyle birseydi sectigin blogu altina otomatik koyuyor acaba hile kullaniyormusunuz ayriyetten
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!