Çözüldü Bedrock Koyan plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neekof

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Neekof

Discord:

Neekof

Sanırım sunucumda bir plugin benzeri gibi bir şey var ne zaman aşşağı atlamaya çalışsam altıma bedrock koyuyor. (Op olmasam veya survival olmasamda koyuyor) Bunu nasıl düzeltebilirim?

Merhaba,

Bu eylemi tetikleyen bir Skript kullanıyor olabilirsiniz, Skript dosyalarınızı kontrol edin.

plugin listeni atarsan ona gore cevap verebiliriz

merhaba tekrardan bu skriptlerden biri yapıyor olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-12-09 112733.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-09 112733.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 112
bi de pusula çalışıyor ama o skript değil pluginde olabilir

hmm peki bunu ne yapıyor olabilir
Yani acikcasi altiniza bedrock geldigini soylemissiniz bununla alakali pek plugin bilmiyorum onun disinda bir hilede vardi scaddolf muydu hile ozelligi oyle birseydi sectigin blogu altina otomatik koyuyor acaba hile kullaniyormusunuz ayriyetten

Yani acikcasi altiniza bedrock geldigini soylemissiniz bununla alakali pek plugin bilmiyorum onun disinda bir hilede vardi scaddolf muydu hile ozelligi oyle birseydi sectigin blogu altina otomatik koyuyor acaba hile kullaniyormusunuz ayriyetten
hayır hile kullanmıyorum 1.16.5 sürümünde - seviyesi olmadığı için 1 yüksekliğinin altına indiğinde survival veya creative veyada op olmasa bile ölmemek için bedrock koyuyor alta ben schem olarak lobiyi kurmak için 1.16.5 minecraftta singleplayer girip boş dünya açıp oraya kurdum şematik dosyasını ondan olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl