Bedava Sunucu Tasarımı!

Olmuşmu?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 6 100,0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LORD*HEAVEN

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Minecraft
Flamestic
Selamlar!
Kendi Yapımım Olan Sunucu Tasarımını Sizlere Sunuyorum
İndirme linkleri aşağıdadır.
Not: Görüntüler kısmında dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz
Ufak bir hatam olmuş onu da düzeltebilirsiniz psd ile açınca.
Beğenmeyi unutmayın teşekkürler.

2aY4pE.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Genel olarak beğenmedim. Hep aynı fontu kullanmışsın ve font pek güzel değil. Görseller kısmı git gide küçüldüğü için kötü durmuş. Iconları da beğenmedi ve header da ortalama problemleri olmuş biraz.

Genel olarak beğenmedim. Hep aynı fontu kullanmışsın ve font pek güzel değil. Görseller kısmı git gide küçüldüğü için kötü durmuş. Iconları da beğenmedi ve header da ortalama problemleri olmuş biraz.
Teşekkürler ücretsiz bir hizmet olarak iyidir diyebiliriz, sizin yapmanızı da beklerim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Görüntüler kullanıcı kendine göre değiştirilebilir.

Teşekkürler ücretsiz bir hizmet olarak iyidir diyebiliriz, sizin yapmanızı da beklerim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Görüntüler kullanıcı kendine göre değiştirilebilir.
Benimde eskilerden mevcut template olarak. Ama acemi olduğum zamanlardandı. Pek düşünmüyorum ama belki ilerde çıkartabilirim.

Biraz küçük olmuş boyutunu biraz daha büyütebilirsiniz
vipler yerine sistemleri tanıtan ufak bir bölüm olsa daha iyi olurdu ama geri kalan her şey çok güzel.
Devamı bekliyorum. İyi forumlar :)​

Biraz küçük olmuş boyutunu biraz daha büyütebilirsiniz
vipler yerine sistemleri tanıtan ufak bir bölüm olsa daha iyi olurdu ama geri kalan her şey çok güzel.
Devamı bekliyorum. İyi forumlar :)​
Teşekkürler iyi forumlar.

Citrus'un dediği gibi, sürekli aynı font kullanmışsın, ikonlar kötü ve ortalama problemleri var. Birde tasarım küçük kalmış, büyütebilirsin.

Baş kısım hiç olmamış, onun dışında ikonları ve fontları değiştirmelisin. Başarılar.

Fontlar ve bazı ikonlar (ram, ip) düzeltilirse hoş olabilir

insanların birçogu yazıları okumayı pek sevmiyor malesef bu sebepden dolayı sadece resimlere bakıyorlar
resimleri boyutu ve kalitesi çok önemli

Hiç beğenmedim. Kötü görünüyor ve tasarım küçük görünüyor. Ayrıca sunucu tasarımında VIP fiyatlarını göstermek bence sadece "kazanmak için öde" diye tabir ettiğimiz olaya gönderiyor sunucuyu.

Ne kadar emek verdiğimi nereden bileceksin? Teşekkürler.

Gerçekten mi? Tasarımın küçük, font kötü ve "Teşekkürler ücretsiz bir hizmet olarak iyidir diyebiliriz, sizin yapmanızı da beklerim :)" demen yanlış. İnsanlar ücretsiz her şeyi nedense kötü paylaşıyor. Emek olsa tamam diyeceğim ama emek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl