LORD*HEAVEN
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- Flamestic

Citrus#4361
Teşekkürler ücretsiz bir hizmet olarak iyidir diyebiliriz, sizin yapmanızı da beklerim :)Genel olarak beğenmedim. Hep aynı fontu kullanmışsın ve font pek güzel değil. Görseller kısmı git gide küçüldüğü için kötü durmuş. Iconları da beğenmedi ve header da ortalama problemleri olmuş biraz.
Görüntüler kullanıcı kendine göre değiştirilebilir.Genel olarak beğenmedim. Hep aynı fontu kullanmışsın ve font pek güzel değil. Görseller kısmı git gide küçüldüğü için kötü durmuş. Iconları da beğenmedi ve header da ortalama problemleri olmuş biraz.

Citrus#4361
Benimde eskilerden mevcut template olarak. Ama acemi olduğum zamanlardandı. Pek düşünmüyorum ama belki ilerde çıkartabilirim.Teşekkürler ücretsiz bir hizmet olarak iyidir diyebiliriz, sizin yapmanızı da beklerim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Görüntüler kullanıcı kendine göre değiştirilebilir.
Teşekkürler iyi forumlar.Biraz küçük olmuş boyutunu biraz daha büyütebilirsiniz
vipler yerine sistemleri tanıtan ufak bir bölüm olsa daha iyi olurdu ama geri kalan her şey çok güzel.
Devamı bekliyorum. İyi forumlar :)
Teşekkürler ücretsiz bir hizmet olarak iyidir diyebiliriz, sizin yapmanızı da beklerim :)
Ne kadar emek verdiğimi nereden bileceksin? Teşekkürler.Tamam ücretsiz emek vermişsin ama ücretsiz diye bu kadar uğraşmaman yanlış. Tasarımını beğenmedim. Geliştir kendini.
Ne kadar emek verdiğimi nereden bileceksin? Teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!