Rehber Bazı Sunucu açıkları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
/ncp notify off komutu ile kapatabiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi araya tpa karışmış galiba.
Onun dışında 1.8.8 spigotunda çoğu crash bugları engellendi diye biliyorum. O yüzden f desc komutunu yasaklamaya gerek yok faction eklentisinin getirdiği güzel bir özellik.
ya factions kullanmıyorsak factions alternatifi kullanıyorsak

/ncp notify off komutu ile kapatabiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi araya tpa karışmış galiba.
Onun dışında 1.8.8 spigotunda çoğu crash bugları engellendi diye biliyorum. O yüzden f desc komutunu yasaklamaya gerek yok faction eklentisinin getirdiği güzel bir özellik.
/f desc klan adı mı ne onu yazmaya çalıştım öyle olunca başkasının klanını siler ama tam hatırlamadım
Genelde factions kullanılır.

UnioAntiCrash olmadan /f desc denedim 1.8.8 spigotunda crash yiyorsun :D

Ayrıca konu güzel beğendim hepsini denedim sunucuda hiçbirine geçit yok teşekkürler :D

Factions harici diğer eklentiler ile böyle crash atılıyorsa tabii ki engellenmeli ancak bu sıkıntı sadece factions eklentisinde var diye biliyorum, o da 1.8.8 sürümü ve üstünde engellendi sanırsam.
UnioAntiCrash olmadan /f desc denedim 1.8.8 spigotunda crash yiyorsun :D

Ayrıca konu güzel beğendim hepsini denedim sunucuda hiçbirine geçit yok teşekkürler :D
O zaman ben yanlış hatırlamışım tüm sunucularıma unioanticrash kurduğum için sıkıntı olmuyormuş :)
Neyse rehber konusunu çok çekiştirmeyelim :)

Sizi kınıyorum açıklardan yararlanmak kötü birşey
-999.9 rep
Yahu beni neden herkes yanlış anlıyor ki anlatımımda kesin sorun varda neyse zaten açıkları bildiriyorum ondan yana sıkıntı yok.Birde duruma bağlı kullanıyorum, mesela bazı sunucular gırgır olsun diye filan banlıyo o zamanlar da :D yoksa yok paket yapmış aha açığı var oley kullanayım havasına girmiyorum.[DOUBLEPOST=1500743203,1500742516][/DOUBLEPOST]Bakın şimdi konuyu okuyan 25 kişi akıllarda tek soru, nasıl kapatıcam.Eğer Zaten irfanın veya benim veya pars ve daha saymadığım birçok profesyonel kişinin yapmış olduğu paketlerde engellidir zaten bunlar.Sebebi ise gerek kullandığımız skriptler gerek hile koruma pluginleri.Ancak eğer paketinizde bu açık var ise, skript ile halldebilirsiniz.Böylece lisyeyi uzatmanız kolay olur. Ancak ram 1gb altında ise plugin kullanmanızı öneririm, en bilindiklerinden no cheat plus'ın iş görüceğini düşünüyorum. Ücretli olarak ise pac en iyisi diyebiliriz.

/wild komutuda Baya Tehlikeli bir komut :D Onuda Ekle -,- /wild: Skyblock Sunucularında Tehlikeli Olan Random Yerlere giden Komuttur.

/wild komutuda Baya Tehlikeli bir komut :D Onuda Ekle -,- /wild: Skyblock Sunucularında Tehlikeli Olan Random Yerlere giden Komuttur.
yalnız o komutu engellemiyor plugin onu engellemesini bulup onu konuda özel yazıcam.

yalnız o komutu engellemiyor plugin onu engellemesini bulup onu konuda özel yazıcam.
plugin yerine o zaman skripte deneyebiliriz.

Kod:
on command "/kapatmak istediğiniz komut":
    cancel event

Etiket için teşekkür ederim.Görebildiğim her yerde paylaşacağımdan emin olabilirsin.

Konu güncel sunucularınızdaki açıklara dikkat ediniz.

Sunucularda çok açık olabiliyor, sunucu açarken en iyisi tek tek test etmekki açık kalmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl