Çözüldü batuhanacarın psikolojik sorunları v2 (DuySad vs ALL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deleted User 160111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.272
  • Etiketler Etiketler
    duysad
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingpin konusunda ailevi değerlerime küfür ettiğini görmekteyim. Bana bunun açıklamasını yapman gerekirken saldırmak değil hocam. Konuya daha da gereksiz yanıtlar atmayacağım biraz insanlar yorum atsın toplu cevaplarım. Daha sonrasında çok güzel bir boomer liste konusu geliyor :)
açıklamasını yapmak mı? o forum yayınlanır yayınlanmaz senin bana attığın mesaj ve sonrasında açıklamamı beklemeden engel atman komedi değil mi acar?
1681232397391.png

engel daha yeni kaldırılmış

Kingpin konusunda ailevi değerlerime küfür ettiğini görmekteyim. Bana bunun açıklamasını yapman gerekirken saldırmak değil hocam. Konuya daha da gereksiz yanıtlar atmayacağım biraz insanlar yorum atsın toplu cevaplarım. Daha sonrasında çok güzel bir boomer liste konusu geliyor :)
gereksiz kanıt atmana ne gerek var? sen kendin gereksizin tekisin zaten :duysadguluyor:

Forumun kitle kalitesi günden güne düşüyor. Eskiden kara liste konuları ciddi olurdu net ve çok kanıtla açılırdı. İki tarafı da tanımam etmem Batuhan hakkındaki iki kara listeyi de okuyan biri olarak söylüyorum. Batuhan eskiden veya şuan hatalar yapmış belli ki (ki kendisi de bir yere kadar kabul ediyor) Fakat kendisi hakkındaki ithamlara tam olarak yanıt vermiyor her zaman kaçamak yanıtlar veriyor. Bu da insanların onun hakkında şüphelenmesini aksi yönde artırıyor. Umarım forum yönetimi hızlı karar alır ve kim suçluysa forumun kalitesini düşürmeye devam etmez.

Hocam yanlış anlamazsanız üye olarak tekrardan bir yorum yapacağım. Başarım sebebiyle benim konum görüntüleniyor vb. mesaj konusunda hocam o başarı değil BENCE başarının tam tersi olduğu için görüntüleniyor. Uğurun yasaklanması konusunda Mc-Tr yeni yönetim ekibi tekrardan kendini göstermiş bulunuyor. Yasaklanma ile ilgili bir sebep vb. de yazmış bulunmuyorlar. Mesela eski yönetimde bir kara liste konusunda sonuca varılırken yasaklama konusunda gerekli açıklama yapılırdı ve yasaklamaya sebep olan kanıtlar anlatılırdı fakat yeni yönetim aslında tekrardan kendini göstermiş. İyi forumlar.
Taraflar ile sesli olarak görüşülmüştür. Kararın büyük kısmı sesli görüşmede verilmiştir. Yaptırımlar uygulandı ancak son birkaç işlem kaldı ve bu yüzden henüz açıklama yapılmadı, Turan Taha Aydın gün içerisinde açıklama yapacaktır.
Konu ile ilgili yapılan yaptırımlarda hiçbir yanlışlık yoktur. Tüm forum yönetiminin onayı ile karar verilmiştir, herhangi bir adaletsizlik yapılmamıştır. Forum yönetimi taraflı olmuş olsa ne siz buraya mesaj yazabiliyor olurdunuz ne de DuySad bu konuyu açmış olurdu.

Umarım anlatabilmişimdir, bir kez daha uyarmayacağız bu konu ile ilgili. Yönetimde hata bulmadan önce 2 kez düşünün.
Bu mesajın şu anki şikayet konusu ile bir alakası bulunmamaktadır.

Forumun kitle kalitesi günden güne düşüyor. Eskiden kara liste konuları ciddi olurdu net ve çok kanıtla açılırdı. İki tarafı da tanımam etmem Batuhan hakkındaki iki kara listeyi de okuyan biri olarak söylüyorum. Batuhan eskiden veya şuan hatalar yapmış belli ki (ki kendisi de bir yere kadar kabul ediyor) Fakat kendisi hakkındaki ithamlara tam olarak yanıt vermiyor her zaman kaçamak yanıtlar veriyor. Bu da insanların onun hakkında şüphelenmesini aksi yönde artırıyor. Umarım forum yönetimi hızlı karar alır ve kim suçluysa forumun kalitesini düşürmeye devam etmez.
cano benim kimseden sakladığım bir şey yok. üstteki belirttiği reynixan tehdit videosunuda kendisi kayıt aldı. ve orda dönen batuhan olayıda kendisi. reyni tehdit etmemi isteyende kendisi. reyne sövdürtende kendisi. reynin videosunu sunucusunda yayanda kendisi. boş yapmaktan ileriye gidecek bir insan değil.

y
Hocam bence DuySad'ın attığı her şey açıklamakta değil mi? Ben ne kadar kendimi savunsamda beni sevmeyen kitle kalkıp bir şeyler uyduracak forum yönetimden bir mesaj beklemekteyim bende inanın elimden başka bir şey gelmez. Örnek vericek olursam 2021 de açtığım konu 1 günde 5k hit aldı ve bu konuda her şeyi o kadar net açıkladım ki yine de
bana salladı "aynı kitle"
Bahsettiğim konu: https://www.mc-tr.com/konu/nitelik-siz-adalet-d.100074/
Screenshot_20230411_182239_com.android.chrome.jpg
yav ne anlatıyon yine sen LKAJFLKASDJLKSADFJKLA

hocam bu mc piyasası eğer rap piyasası olsa sen en fazla çakal olabilirsin ne bu ben şöyle yüceyim böyle yüceyim muhabbeti la?

Gerekirse tekrardan banlatabilirsin beni burdan zavallı şey seni. ama senin gerçekten ne bok olduğunu tüm piyasaya göstereceğim. overrated bir karakterden ilerisine gidemeyeceksin. ZAVALLI.

Ekli dosyayı görüntüle 221192

Konu benim adıma açılmadı, ekipten kendim istifa ettim. Grupta ne konuşulduğu gram umrumda değil. Üst yönetici olsam tamam diyeceğim de yazar olarak forumda konu açıp içerik üretiyordum. Çocukca davranış bana göre. Hadi onu geçtim kendileri beni Destek ekibine hatta yetkili ekibine davet ediyordu ne zaman unutuldu bunlar hocammm yeni yönetim beni ekibe alınca mı sorun oldu?
reynin arkadaşı olman gram umrumda değil gerekirse reyn ile tekrar karşı karşıya gelirim ve tekrar söylemek isterim ki sen burda yetkili olmayı bırak isminin bile anılması yasaklanmalı. dolandırıcının ve iftiracının tekisin.

DuySad ilgi manyağı bir adamsın bence senin psigolojin bozuk seni gram sevmem çok değişik bir adamsın 10 online sunucun var gelene geçene laf edip prim kasıyosun gelenle geçenle uğraşmayı bırakıp gidip işine gücüne baksan artık kankaaa

Ekli dosyayı görüntüle 221192

Konu benim adıma açılmadı, ekipten kendim istifa ettim. Grupta ne konuşulduğu gram umrumda değil. Üst yönetici olsam tamam diyeceğim de yazar olarak forumda konu açıp içerik üretiyordum. Çocukca davranış bana göre. Hadi onu geçtim kendileri beni Destek ekibine hatta yetkili ekibine davet ediyordu ne zaman unutuldu bunlar hocammm yeni yönetim beni ekibe alınca mı sorun oldu?
phpU5Qa.png
cKBLIVf.png

dava açmaya yaşın yetiyor mu acar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl