Sol Reklam

Çözüldü batuhanacarın psikolojik sorunları v2 (DuySad vs ALL)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DuySad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.600
  • Etiketler Etiketler
    duysad
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DuySad

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
45
Puanlar
2.205
Yer
İsviçre
Minecraft
DuySad

Discord:

duysadlc

Selam ben DuySad. Uzun süredir batuhanacar ve ortağı sayesinde forumdan uzaklaştırıldığımı çoğu kişi biliyordur. Ama sonunda her şeyin günyüzüne çıktığını görmek ve acarın ne kadar düzenbaz, dolandırıcı, iftiracı, yalancı bir insan olduğunu herkesin görmesi cidden ekip ile birlikte seste haykırmamızı ve tebessüm etmemizi sağladı. Hayatı boyunca solo kariyerinde tek bir başarısı bile olmayan bu şahıs insanlara sadece bok atmasıyla ve yaptığı haltları yalanlamak ile ünlüdür. Örn: EnderYılmaz'ın (Kendisini gram sevmem) bot bastığını iddia edip elinde bir tane kanıtının olmaması ve daha sonra öyle bir şey söylemediğini iddia etmesi, Mage_FX'in kurduğu Stüdyo'nun hazır assets kullandığını ve 1 tane bile müşterisinin olmadığını söyleyip daha sonra böyle bir şeyden haberdar olmadığını hatta ve hatta Kinata diye bir yeri ilk kez duyduğunu söylemesi. Benimle yaşadığı sorunlardan sonra dc'de forumu silebilirsin aramızda sorun kalmadı dedikten sonra kingpin isimli elemanın karalistesinde bana sallayıp dava açacağını söylemesi. (hala kağıt evime gelmedi bu arada) Benim piyasada adam olan kimseyle bir sorunum yoktur, olsa dahil bu tarz şeyler ile gündeme gelmem. Ama bu elemanın yaptığı haraketler cidden insanı çileden çıkartacak düzeyde. İnsanlara sallamaktan başka bir şey bilmez ve saldırır. Bana illegalci deyip Allaha Atatürke sövdüğümü iddia edip Atata üye olduğunun kanıtlarının foruma sızmasıda ayrı bir trajedidir. (Atat'a üye olmak için Allaha Atatürke Kitaba ve Şehitlere sövmeniz gerekmektedir sesli bir şekilde.) Hayatında ki tek başarısı Reynixan ile dost olmaktır. İnsanlara salça olması dışında hiçbir işe yaradığı yoktur ve insanların özel hayatı ile çok fazla ilgilenmektedir. Dün kardeş dediğinin bugün annesine sövebilecek düzeyde bir karaktere sahiptir. İnsanları sadece aşağılar ve her zaman ona ihanet edildiğini söyler. Narsist bir kişiliğe sahiptir ve düşmanlarına sadece iftira atar. Gerçekler karşısında susmaz ve yalanlar. Özür dilemez. Rabels'in ötesinde bir yaşam vardır batuhan acar bilir misin? Elalemin sunucusundan sanane? LCTR'den kazandığım tüm gelirleri kendi üzerime geçirdiğimi iddia ettin fakat tüm ekibim paranın %50'sini onlara yolladığımı ve geri kalanı ile eklenti ve kirayı ödediğimi söylediler. Kanıtlarıyla birlikte tabi. Sana obez dedim diye bana insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçen bir velet dedin (senden kaç yaş büyük olmama rağmen) daha sonra ise ortamlarda benden zargana diye bahsettin. (Dönek) Zayıf bir karaktere sahipsin ve bunu kabul etmiyorsun. En minik bir hatanda bile DM üzerinden tüm mesajlarını kaldırıyorsun. MTOT'a çöp deyip daha sonra onlarla yakınlaşmak için bana yazdığın çöp mesajını kaldırdın. Bana kanıtlar üzerinden konuş dedin ama tüm kanıtları kaldırdın. Sanal tarihinde bir kez bile haklı olduğun bir kavga yoktur. Reynixan ile olan sesli konuşmamı tüüm herkes bilmektedir ve bunu piyasaya yayan kişide sensin. O sesli videoda bahsedilen batuhanda sensin. Reynixan ile benim aramı bozan kişide sensin. İnsanlara Reynixan'ın annesine sövdürten kişide sensin. Hayatın boyunca tek bir başarın bile olmadı. Bunun altınada bunlar iftira, bunlar sahte yazacaksın ve saçma sapan SS'ler atarak hayatına devam etmeye çalışacaksın. Yanında boş beleş dolanan 2-3 ergen arkadaşlarında belki bunun altına beni eziklemek için mesaj yazacaklardır. Fakat farkında değilsin ama artık kimse senin yanında durmuyor. Dibe battın acar. Kendi ayağına ve kafana sıktın acar. Pes et. Özür dile. Defol.
1681223617789.png

1681223635147.png

1681223660869.png

1681223704217.png

GERİ KALAN KISIMLARDA MESAJLARINI SİLMİŞ DOSTLAR.
1681223744060.png

1681223770053.png

1681223787926.png

ATATA KAYIT OLMUŞ BİR ŞAHIS BANA NE DİYOR ARKADAŞLAR Bİ BAKSANIZA
1681223855356.png

BİR ÖNCEKİ SSLERDE BEN UCUBE DEĞİLİM SENİN BENİ SESE ÇAĞIRDIĞIN MESAJLARI FORUMDA YAYACAK KADAR DEYİP ATTIĞI FORUM MESAJI:
1681223902691.png

EKİP ARKADAŞIMA UCUBE DEDİĞİ HALDE NE İŞLEM UYGULANMIŞ NE DE MESAJI SİLİNMİŞ. ŞİKAYET OLUŞTURDUĞUNU VE DAVA ETTİĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT ORTADA HİÇBİR ŞEY YOK. SADECE KORKUTMAYA ÇALIŞAN BİRİ.
1681223958568.png

Ekler

• 1681223692978.png
    1681223692978.png
    195,8 KB · Görünt.: 173
Bu konu içerisinde coldnetwork owneri nommeh adlı şahıs tamamen haklıdır hocam her iki tarafda barışmalı ve olay kapatılmalıdır.

Forum yetkilisi olmadığım için seninle gayet açık bir şekilde konuşurum rezil arkadaşım başlayalım :)

1. Konuyu evet açtılar, uzlaştık devamında aynı şeyleri arkadaş yapmaya devam etmiştir kendi kafasına göre hakaretler yağdırmıştır bunun sonucunda bu arkadaşla tamamen bağımı bozup Kingpin konusunda Kingpin'i savundum. "aileme hakaret etmişsin bunu bana söylemedin."

2. Piyasada tek bir başarın yok solo demişsin. Bu piyasada tanınan birisiyim adıma açılan her konu saatler içersinde binlerce görüntüleniyor (aynı bu konu gibi olacak) çok başarım var.

3. Enderyılmaz ile beraber aramızda bir sorun vardı ve bunu dün sesli bir şekilde konuşup hallederek uzlaşmaya gittik bunu @enderyılmaz da kabul edecektir. Şüpheniz olmasın hocam.

4. Konuya bir ss iletmeyeceğim ancak şunu söyleyeceğim, eski açtığın konuda önceden küfür ettiğimi ancak şu an öyle bir şey yapmadığımı işime baktığımı belirtmiştim. Ban affı geldikten sonra sizin gibi türeme(düşüncem) insanların hemen bana saldırması ne kadar önemli biri olduğumu gösteriyor bana. (size göre :=)

5. Cazcez karaliste konusunda şu açıklamayı yapacağım: (konu benim için açılmadı, amaç farklıydı arkadaşlar kendileri de itiraf etti tamamen MC-TR'yi hedef alarak sahte ve asılsız muhabbetlerle konu açan arkadaş grubunun yaptığı bir şeydir. Bu yüzden forumdan 1 hafta yasaklanma cezası aldılar. Bende foruma zarar vereceğimi düşündüğüm için yönetimden istifa edip konu açmaya devam ettim. *hobimdir.*)

6. Başka bir şey varsa gel anlat paşam karaliste konusu bile olmayan bir şey. Psikolojik sorunlar v1 konun deleted oldu. Forum sahiplerinin ortağım, arkadaşım olduğu doğrudur ancak iş ilişkisiyle arkadaşlık ilişkisini bir tutan insanlar değil. Öyle bir şey olsaydı gelip buraya sana savunmamı yapmazdım dostum merak etme.

7. Mage_FX adında bir arkadaşı tanımıyorum, tanımadım. Kurduğu studio demişsiniz, gram bilgim yok *hatırlamıyor olabilirim aydınlatın* ekstra olarak assets demişsiniz kastınız nedir? :D

EDİT: Hiç bir zaman senin gibi insandan özür dilemeyeceğimi bil, senin gibilere prim vermek istemiyorum. Konu karaliste konusu olmaya aday bile değil aslında. Defol diyemezsin dostum buraların yabancısısın köyüne dön. Tüm herkesle uğraşacak gücüm var şükür.

Aciz bir insansın sana dava açmakla uğraşmayacağımı söyledim, gereksiz bir iş dedim, @Kingpin' e de açarsan yardımcı olacağımı belirttim teşekkürler.
yine başlamışsın olayları yalanlamaya, dava açmayacağını ve uğraşmayacağını söylediğin mesajın ssini iletmeni isterim. başarı adı altında neyi kast ettiğinide öğrenmek isterim, ayrıca türeme dediğin adamın senden 6 7 yıl önce bu piyasaya başladığınıda bilmeni isterim zavallı şey.

Forum yetkilisi olmadığım için seninle gayet açık bir şekilde konuşurum rezil arkadaşım başlayalım :)

1. Konuyu evet açtılar, uzlaştık devamında aynı şeyleri arkadaş yapmaya devam etmiştir kendi kafasına göre hakaretler yağdırmıştır bunun sonucunda bu arkadaşla tamamen bağımı bozup Kingpin konusunda Kingpin'i savundum. "aileme hakaret etmişsin bunu bana söylemedin."

2. Piyasada tek bir başarın yok solo demişsin. Bu piyasada tanınan birisiyim adıma açılan her konu saatler içersinde binlerce görüntüleniyor (aynı bu konu gibi olacak) çok başarım var.

3. Enderyılmaz ile beraber aramızda bir sorun vardı ve bunu dün sesli bir şekilde konuşup hallederek uzlaşmaya gittik bunu @enderyılmaz da kabul edecektir. Şüpheniz olmasın hocam.

4. Konuya bir ss iletmeyeceğim ancak şunu söyleyeceğim, eski açtığın konuda önceden küfür ettiğimi ancak şu an öyle bir şey yapmadığımı işime baktığımı belirtmiştim. Ban affı geldikten sonra sizin gibi türeme(düşüncem) insanların hemen bana saldırması ne kadar önemli biri olduğumu gösteriyor bana. (size göre :=)

5. Cazcez karaliste konusunda şu açıklamayı yapacağım: (konu benim için açılmadı, amaç farklıydı arkadaşlar kendileri de itiraf etti tamamen MC-TR'yi hedef alarak sahte ve asılsız muhabbetlerle konu açan arkadaş grubunun yaptığı bir şeydir. Bu yüzden forumdan 1 hafta yasaklanma cezası aldılar. Bende foruma zarar vereceğimi düşündüğüm için yönetimden istifa edip konu açmaya devam ettim. *hobimdir.*)

6. Başka bir şey varsa gel anlat paşam karaliste konusu bile olmayan bir şey. Psikolojik sorunlar v1 konun deleted oldu. Forum sahiplerinin ortağım, arkadaşım olduğu doğrudur ancak iş ilişkisiyle arkadaşlık ilişkisini bir tutan insanlar değil. Öyle bir şey olsaydı gelip buraya sana savunmamı yapmazdım dostum merak etme.

7. Mage_FX adında bir arkadaşı tanımıyorum, tanımadım. Kurduğu studio demişsiniz, gram bilgim yok *hatırlamıyor olabilirim aydınlatın* ekstra olarak assets demişsiniz kastınız nedir? :D

Aciz bir insansın sana dava açmakla uğraşmayacağımı söyledim, gereksiz bir iş dedim, @Kingpin' e de açarsan yardımcı olacağımı belirttim teşekkürler.
Hocam yanlış anlamazsanız üye olarak tekrardan bir yorum yapacağım. Başarım sebebiyle benim konum görüntüleniyor vb. mesaj konusunda hocam o başarı değil BENCE başarının tam tersi olduğu için görüntüleniyor. Uğurun yasaklanması konusunda Mc-Tr yeni yönetim ekibi tekrardan kendini göstermiş bulunuyor. Yasaklanma ile ilgili bir sebep vb. de yazmış bulunmuyorlar. Mesela eski yönetimde bir kara liste konusunda sonuca varılırken yasaklama konusunda gerekli açıklama yapılırdı ve yasaklamaya sebep olan kanıtlar anlatılırdı fakat yeni yönetim aslında tekrardan kendini göstermiş. İyi forumlar.

Hocam ben haklıyım konuyu kapatalım

Hala boş boş ssler atmaya devam ediyorsun. Duyuruyu kaldırmanı ben istemedim. Oyuncularının istediğini kendin kendi sunucunda söyledin, ki öyle bir mesaj atmışsam bile lütfen ssini atıp beni rezil eder misin ufaklık?

Uğur'un yasaklanma sebebi hakkımda sahte ss üretip konu açmak ve bunu kanıtlayamamaktır hocam kaç kere daha açıklayacağım. Başarılarımı piyasadaki çoğu insan bilir genelde takım - sunucu işleriyle uğraşıyorum. Lütfen artık yönetime bok atıcam diye acınası duruma gelmeyin toxic insandan farkınız yok gözümde.
Hocam ama kara liste de şikayet edilen sahış siz olduğunuz için sizden duyunca aslında inanasımız gelmiyor yanlış anlamayın yalan söylüyorsunuz demiyorum belki de doğru söylüyorsunuz fakat bunu yönetim ekibinin konuya yazması daha iyi olabilirdi demek istediğim bu

Screenshot_20230411_182239_com.android.chrome.jpg
Uğur'un yasaklanma sebebi hakkımda sahte ss üretip konu açmak ve bunu kanıtlayamamaktır hocam kaç kere daha açıklayacağım. Başarılarımı piyasadaki çoğu insan bilir genelde takım - sunucu işleriyle uğraşıyorum. Lütfen artık yönetime bok atıcam diye acınası duruma gelmeyin toxic insandan farkınız yok gözümde.

EDİT: Hiç bir zaman senin gibi insandan özür dilemeyeceğimi bil, senin gibilere prim vermek istemiyorum. Konu karaliste konusu olmaya aday bile değil aslında. Defol diyemezsin dostum buraların yabancısısın köyüne dön. Tüm herkesle uğraşacak gücüm var şükür.

Adam sana anneni ham ham yazmış direkt. Hala aileme sövdüğünü söylememiştin diyorsun

Bana yazmamış hocam onları farklı bir arkadaşlara yazmış. Bende öğrendiğimde kendisiyle tekrar kavga ettim onun kuyruk acıları bunlar :)
anlattığı olaylar anneni ham ham yaparım zamanından kalmış bu arada. olaylar bittikten sonra acarın ismini bir kez ağzıma almadım. fakat kingpin olayında kendisi aniden bana saldırmaya başladı ve mesajların tarihleri tüm sslerde açık şekilde gözüküyor. olaylar bittikten sonra kimsenin ailesine sövdüğüm falan yok.

image-png.219953
1681232342182.png

tarihlere bakabilirsiniz. olay bittikten sonra sövmüşüm aynen iftiracı bey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı