Çözüldü Batihosttan 4gb server aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EditeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.997
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EditeY

Karanlık taraftan merhaba!
Elmaslar
282
Minecraft
god-tengri

Discord:

tengri#7983

Merhaba
Ben batihost'dan 4gb server aldım hub yapabilir miyim yoksa onun için özel paket mi gerek.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hub için 4gb yetmez.Sadece lobi ve bungee 3gb yer zaten.

Yetmez.Hub kurmayı bilmiyorsan boşa girişme zaten ilk faction kur sonra geliştirirsin.
Merhaba , kanser misiniz? ben konuda 4 gb ramla server kurulması yasak mı değil mi diye soruyorum lütfen uğraşmayın.

Maksimum 30 Kişiyi barındırabilirsin her sunucuda değil toplamın'da yani bu senin açından iyi olmaz ki zaten Bungeecord 512 MB yada 1GB versen geriye kalıyor 3GB Factions 2 GB'dan aşağıya açamazsın çok kasar 10 kişiyi bile zor kaldırır eğer paket'de çok eklenti varsa ki Skywars'da 2GB olması lazım onun dışında Lobi'ye 1GB verebilirsin onda fazla eklenti olmuyor genelde yani zorlama 10GB ramlı server al.

Merhaba , kanser misiniz? ben konuda 4 gb ramla server kurulması yasak mı değil mi diye soruyorum lütfen uğraşmayın.
6 VEYA 8GB ramın altındaysan bungee, hub sunucusu kuramazsın. Eğer dener isen ceza yersin. Bu yüzden deneme xd Batihost bu konuda çok kuralcı

Yada 3GBlık bir Factions sunucusu açın işinizi ilerlettikçe geliştirirsiniz hem bu sizin açınızdan'da daha olumlu olmuş olur Hub yaparsanız her tarafa koşmak zorunda kalıcaksınız yani zor eğer tek kişi iseniz.

Yada 3GBlık bir Factions sunucusu açın işinizi ilerlettikçe geliştirirsiniz hem bu sizin açınızdan'da daha olumlu olmuş olur Hub yaparsanız her tarafa koşmak zorunda kalıcaksınız yani zor eğer tek kişi iseniz.
Arkadaş bunu sormamış. Batihostun bir kuralı olan * ramın altındaysan çekirdek sunucu kuramazsın kuralının doğru olup olmadığını sormak istemiş.

6 VEYA 8GB ramın altındaysan bungee, hub sunucusu kuramazsın. Eğer dener isen ceza yersin. Bu yüzden deneme xd
Nasıl Ceza yer? söyler misin ben 3 GBlık sunucuya HUB kurduğum zamanları biliyorum yani hub'a ilk atılışımdı :D ama ceza falan yemedim ama oyuncular'da zorlandı ping lag tps falan filan derken kapatmak zorunda kaldım yani Ceza diye bir şey yok adam o kadar para veriyor istediğini kurar vds'ine

Nasıl Ceza yer? söyler misin ben 3 GBlık sunucuya HUB kurduğum zamanları biliyorum yani hub'a ilk atılışımdı :D ama ceza falan yemedim ama oyuncular'da zorlandı ping lag tps falan filan derken kapatmak zorunda kaldım yani Ceza diye bir şey yok adam o kadar para veriyor istediğini kurar vds'ine
Sizi bilemem ancak ben bu konuda uyarı aldım. 6GB ram miktarının altında çiftli sunucu açar iseniz çekirdek sayınızı düşürüyorlar.

Teşekkürler 4gb fc sunucu kursam sorun olur mu ?

Arkadaş bunu sormamış. Batihostun bir kuralı olan * ramın altındaysan çekirdek sunucu kuramazsın kuralının doğru olup olmadığını sormak istemiş.
O zaman kural gelmiştir 2016 falan gibi açmıştım ben ilk hub sunucumu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl