Çözüldü basla scripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bleknomeks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.048
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm tabları silip kendin el ile 8 boşluk ekleyebilir misin böylece sorunun çözülecektir.

[14:32:17] [Server thread/INFO]: [Skript] Reloading basla.sk...
[14:32:17] [Server thread/ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 2 tabs (basla.sk, line 3: execute command "clear @a"')
[14:32:17] [Server thread/ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 3 tabs (basla.sk, line 4: execute command "start"')
[14:32:17] [Server thread/ERROR]: indentation error: expected 8 spaces, but found 4 tabs (basla.sk, line 5: execute console command "give @a netherite_pickaxe{Enchantments:[{id:"minecraft:efficiency",lvl:5s},{id:"minecraft:fortune",lvl:3s}]}"')
[14:32:17] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 3 errors while reloading basla.sk!
aldığım hata bu hocam
bundan başka bir şey yazmıyor
dostum burdan kopyaladığın için kodun başındaki tabları düzenlemelisin

ben /basla yazıldığında herkesin envanterini sıfırlayıp elimize verimlilik 5 kırılmazlık 3 servet 3 bir kazma vermek ve /start komutunu başlatmasını isteyen bir script yapmaya çalıştım fakat hata veriyor yardım edin lütfen.

command /basla:
trigger:
execute command "clear @a"
execute command "start"
execute console command "give @a netherite_pickaxe{Enchantments:[{id:"minecraft:efficiency",lvl:5s},{id:"minecraft:fortune",lvl:3s}]}"
yanlış anlamadıysam yamak istediğiniz şey şu:
Kod:
command /basla:
    trigger:
        loop all players:
            clear loop-player's inventory
            give 1 diamond pickaxe of efficiency 5 , unbreaking 3 , fortune 3 to loop-player
            make console execute command "/basla"

ben /basla yazıldığında herkesin envanterini sıfırlayıp elimize verimlilik 5 kırılmazlık 3 servet 3 bir kazma vermek ve /start komutunu başlatmasını isteyen bir script yapmaya çalıştım fakat hata veriyor yardım edin lütfen.

command /basla:
trigger:
execute command "clear @a"
execute command "start"
execute console command "give @a netherite_pickaxe{Enchantments:[{id:"minecraft:efficiency",lvl:5s},{id:"minecraft:fortune",lvl:3s}]}"
yalnız yeni farkettim oyuncuya item vermek için konsol komutu kullandırmanıza gerek yok skript bunu kendi komutları ile zaten yapıyor. şunun gibi
Kod:
command /test
    trigger:
        give 1 diamond pickaxe of efficiency 6 to player
ayrıca execute command biraz yanlış bir ifade o komutu kim kullanıcak bir oyuncu mu yoksa konsol mu? skript bunu anlayamaz.
Makefile:
make console execute command
veya
Makefile:
make playe execute command
kullanmanız gerekiyor. ayrıca bukkit'de @a @e tarzı şeyler çalışmaz eğer herkesi belirlemek istiyorsanız * koymanız gerekli veya bunun için yazılmış olan skript kodunu kullanabilirsiniz.
Kod:
command /test
    trigger:
        loop all players:
            clear loop-player's inventory
gibi. skript'i nereden öğrendiyseniz size çok yanlış öğretmişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl